3391 KİLOMETRE FİLMİ 12 OCAK’TA BEYAZPERDE’DE…

3391 KİLOMETRE FİLMİ 12 OCAK’TA BEYAZPERDE’DE…

GENÇLERİN MERAKLA BEKLEDİĞİ ‘3391 KİLOMETRE’ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

GENÇLERİN MERAKLA BEKLEDİĞİ ‘3391 KİLOMETRE’ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Tüm yazdıkları gençler tarafından büyük ilgi gören Beyza Alkoç’un ‘3391 Kilometre’ adlı kitabının, Fulya Özcan senaryosuyla sinema uyarlaması, 12 Ocak’ta beyazperdede izleyicisi ile buluşacak. Gençlere yeni yıl hediyesi gibi olan filmin başrollerinde televizyon dizilerinin sevilen oyuncuları Derya Pınar Ak ile Ahmet Hakan Zavlak yer alıyor.  Cavit Çetin Güner, Selin Türkmen, Gülin İyigün ve  Ogün Kaptanoğlu’nun da muhteşem oyunculuklarıyla eşlik ettiği film, sinema sektörünü hareketlendireceğe benziyor. 

OTTO Entertainment ve Böcek Films’in yapımcılığında, yönetmenliğini Deniz Enyüksek’in üstlendiği, Ömer Faruk Sorak’ın kreatif dokunuşlarıyla gerçekleşen film, Paris, İstanbul ve İzmir üçgeninde 5 haftada çekildi. Çekimler için en az adı kadar yol yapılan film, başarılı oyunculuklar ve zengin prodüksiyonu ile sinema izleyicisine iyi bir seyirlik vadediyor. Bir uzak mesafe aşk hikayesi anlatan ve uzun süre çok satanlar listesinde yer alan ‘391 Kilometre’, okurlarının kitaptan çok iyi bildikleri ‘mantar pano’, ‘ışıklı battaniye’, ‘uçak adlı kedi’ ve daha birçok ayrıntıya da filmde hassasiyetle yer verilerek, başarılı bir sinema uyarlaması olarak gençlerin beklentisini karşılayacak.

Filmin Konusu:

3391 Kilometre, birbirlerinden çok uzakta olmalarına rağmen, sevginin güçlü bağını hissedebilen iki gencin hikayesini konu alıyor. İsmini Ege’nin incisi İzmir’den alan 18 yaşındaki İzmir, bir gece aldığı mesaj sayesinde Ege ile tanışır. Sosyal medya üzerinden tanışan İzmir ile Ege sohbet ettikçe, birbirlerinin hayatlarına dokunduklarını ve birbirlerine olan aşklarını fark ederler. Fransa ve Türkiye arasında, tam 3391 kilometrelik mesafede bir aşka yelken açan İzmir ve Ege için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Birbirlerini görmeden ve duymadan, aylar boyunca gece gündüz yazışan, birbirlerine bu kadar uzak, ama bir o kadar da yakın olan İzmir ve Ege, hayatlarında yaşadıkları depremlere aşklarına tutunarak dayanmaya çalışırlar.



Anahtar Kelimeler: KİLOMETRE FİLMİ BEYAZPERDE’…
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı