3 ay sonra ilk toplantı

3 ay sonra ilk toplantı

Erdek Ziraat Odası zorunlu pandemi süreci sonrası ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Erdek Ziraat Odası Koronavirüs Covıd-19 dan kaynaklanan kontrollü sürede gerçekleştiremediği meclis ve yönetim kurulu toplantısını bugün gerçekleştirdi.

Yaklaşık 3 aylık süre içinde normal yapılagelen aylık olağan yönetim ve meclis toplantılarını gerçekleştiremeyen Erdek Ziraat Odası Meclisi bugün gerçekleştirdiği olagan meclis toplantısı ardından, yönetim kurulu toplantısını yaparak tarımsal faaliyetlerde üreticinin beklentilerini karşılayacak kararlar alındı.

Erdek Ziraat Odası Başkanı Haluk Özgör,"3 Aylık Pandemi sürecinde meclis ve yönetim kurulu olarak gerçekleştiremediğimiz aylık olagan toplantılarımızı bugün gerçekleştirdi."

"Pandemi sürecinde bir araya gelemesekte kırsal mücadele, ekim ve dikim çalışmaları için üreticimizin bahçe çalışmaları noktasında her hangi bir problem yaşanmadı. Vatandaşlarımız bahçelerinde ihtiyaç duyulan budama, ilaçlama, bahçe bitkilerinin ekimi, sulama gibi beklentilerini kısıtlama olmaksızın gerçekleştirdi."

"Mevsim birki ve meyvelerin toplanmasına başlandığı bugünlerde kiraz, erik, marul, maydanoz ve yeşil soğan gibi pazar ürünleri hasadına başlayan üreticimiz 2 hafta sonra Mor soğan hasadına başlayacak. gelişen şartlar, olumlu hava koşulları bu yaz üreticimizin beklentisini yükseltti. Allah bir afat vermez ise, hayırlısı ile Erdekli üretici arkadaşlarımız bu yılı bereket yılı olarak yaşayacak." dedi.

Erdek Ziraat Odası Başkanı Haluk Özgör, diğer yandan oda istihsal kuruluşunun üreticilerin beklentilerine cevap verecek şekilde, gübre, zirai ilaç, tohum vs ne gerekiyorsa tedarik ettiğini açıkladı.



Anahtar Kelimeler: sonra toplantı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli