3. Şube Sarıköy`de

3. Şube Sarıköy`de

Gönen Kırmızı Et Üreticileri Birliği, 3. şubeyi Sarıköy`de açtı.

Gönen`de yetiştirici ile tüketici arasında köprü oluşturan Gönen Kırmızı Et Üreticileri Birliği, Gönen ve Bandırma`dan sonra 3. şubesini Sarıköy`de açtı.

Gönen Kırmızı Et Üreticileri Birliği`nin Sarıköy`deki 3. şube açılışı Sarıköylüler kadar, Gönen siyasilerininde büyük ilgisine neden oldu.

Sarıköy`deki açılışa CHP`lilerle birlikte geniş bir katılım sağlayan Belediye Başka Adayı Hayati Köse, 4,5 yıllık aradan sonra siyasi kulislerin popüler isimleri arasında yeniden yerini aldı.

Gönen Kırmızı Et Üreticileri Birliği`nin Sarıköy`deki 3. Şube açılış törenine katılan tek siyasetti elbette Hayati Köse Olmadı.

MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürcanlar ile AKP Aday Adayı Aydın Karakaya`da törendeki siyasiler arasında yer aldı.

Açılış töreninde konuşan Gönen Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Tuncer Yıldız, piyasa pazar payları arttığı oranda üretime yönelik kapasite artışı ve pazardaki pay oranında şube açılışlarını sürdürerek, Gönen`in Ovasından, Çaylağına, Ormanından, Kırlarına uzanan otlaklarında yetişen sığır üretimi ile enteğre tesislerinde hijyen zinciri zedelenmeden tüketiciye ulaşacaklarını söyledi.

Yıldız, ``Gönen Kırmızı Et Üreticileri Birliği, üreticisi kadar tüketicisinide düşünen kurumsal yapıya sahiptir, O nedenle kırmızı et tüketiminden, lezzetin eksilmemesi için hijyen zincirine büyük önem vermekteyiz, çabamız günün birinde Gönen Kırmızı Et`in her vatandaşa ulaşması içindir.``  



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı