40 yıllık siyasetçi

40 yıllık siyasetçi

Burhaniye Belediye Başkanı Deveciler: “Belediye başkanı cesur olmazsa hizmet veremez”

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, belediye başkanlarının cesur olmadıkları takdirde bulundukları yörelere hizmet veremeyeceklerine dikkati çekti.

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti(BGC) üyeleri ve Balıkesir’in önceki dönem milletvekili Mehmet Tüm’e belediyenin çalışmaları ve yatırımları hakkında bilgi verdi.

Belediyeyi 33 milyon lira borçla devralıp, bu borcun 23 milyonunu ödediklerini vurgulayan Deveciler, “Burhaniye için bugüne dek 100 milyon dolayında  yatırım yaptık. 100 milyona yakın yeni yatırımlarımız da sürüyor. Bu yatırımları en küçük bir kredi almadan, kendi öz kaynaklarımızla gerçekleştirdik” dedi.

Burhaniyelilere sosyal belediyecilik açısından da en iyi hizmeti verdiklerini belirten Deveciler, “İddia ediyorum ki, Burhaniye Belediyesi, sosyal belediyecilik açısından ülkemizdeki ilk beş belediye arasında yer alır” diye konuştu.

Burhaniye’yi kültür ve sanatın başkenti yapmak için de çalışmalar yaptıklarını, başta Burhaniye Belediyespor olmak üzere spor kulüplerine destek verdiklerini belirten Deveciler, “Önümüzdeki genel seçimde ülkemizi bu iktidardan kurtaracağız. İnanıyorum ki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hak ettiği cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturacaktır” değerlendirmesinde bulundu. ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: yıllık siyasetçi
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı