41 yıldır Bandırmaspor masörü

41 yıldır Bandırmaspor masörü

Masör Mithat Dayanak hayatını futbol gençliğine adayan isim

Bandırmaspor´un masörü Mithat Dayanak, aralıksız 41 yıldır bordo-beyazlı kulüpte görev yapıyor.

/resimler/2018-3/30/1549044028166.jpg
1953 yılında Erdek´te doğan Dayanak, 31 yılını profesyonel takımda geçiririrken, son 10 yıldır ise bordo-beyazlı takımın alt yapısında görev yürütüyor.
Sporun içinde kalmanın kendisine sağlık ve zindelik verdiğine işaret eden Dayanak, şunları söyledi:
?31 yıl, Bandırmaspor profesyonel takımının masörlüğünü yürüttüm. Daha sonra kulüp başkanımız Mehmet Kılkışlı´ya, profesyonel takımda görev yapmamın artık bana zor geldiğini belirterek görevden ayrılmak istediğimi söyledim. Başkanımız, ?O zaman bizim alt yapı takımlarımızda görevine devam et´deyince son 10 yıldır burada görev yapıyorum. Kahve hayatım hiç yoktur. Bu işi para için yapmıyorum. Sporu, açık havayı, aktif yaşamı çok seviyorum. Görevimi yerine getirirken mutluyum. Zaten sevilmeyen meslekte başarı ve mutluluk olmaz. Alt yapımızdaki gençlere yardımcı olurken ben de gençleştiğimi hissediyorum. Onlarla baba-oğul gibiyiz. Sağlığım elverdiği süre içinde sahalarda kalmaya çalışacağım.?
Bandırmaspor´un alt yapı masörü Mithat Dayanak, ?Bordo-beyazlı kulübü çatısı altında unutamadığım sayısı anılar var. Hangisini anlatayım? Bunları yazsam kitap olur? diye konuştu. Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: yıldır Bandırmaspor masörü
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli