41 kere maşallah!

41 kere maşallah!

Marmarabirlik, ihracata başladığı Malezya ile birlikte ihracat yaptığı ülke sayısı 41'e çıktı.





Marmarabirlik, Malezya'ya da ihracata başladı. Malezya ile birlikte Marmarabirlik'in ihracat yaptığı ülke sayısı 41'e çıktı. Arnavutluk ve Nijerya ile de bağlantılar yapıldı, sevkiyat yakında…

Dünyanın en büyük sofralık zeytin üreticisi Marmarabirlik, ihracat yaptığı ülke sayısını 41'e çıkardı. Marmarabirlik Başkanı Asa, Marmarabirlik'e 41 kere maşallah dedirten gelişmeler yaşıyoruz” dedi.

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa'nın yaptığı yazılı açıklamaya göre, son yıllarda ar-ge çalışmalarıyla ürün çeşitliliğini artıran Marmarabirlik, ihracat yaptığı ülke sayısını Malezya ile birlikte 41'e çıkardı. Başkan Hidamet Asa, toplamda Marmarabirlik tarihinin en yüksek bedelli ürün alım kampanyasını gerçekleştirdiklerini, şimdi ise bütün dikkatlerini pazarlamaya çevirdiklerini kaydetti. Asa, ihracat yaptıkları 41. ülke olan Malezya'nın ardından anlaşmaları yapılan Arnavutluk ve Nijerya'ya da yakında sevkiyata başlayacaklarını bildirdi.



Pazarlamaya büyük önem

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, yönetim olarak temel politikalarının, ortak üreticilerden her kampanya döneminde daha fazla ürün alıp, daha fazla satmak olduğunu belirterek, Bu amaç doğrultusunda pazarlamaya büyük önem veriyoruz. İç satışların artırılmasının yanı sıra özellikle de Avrupa'ya ihracatı artırmak, öncelikli hedeflerimiz arasında. Yılbaşından itibaren değiştirdiğimiz Avrupa bayilik sisteminin meyvesini de şimdiden almaya başladık” dedi.



Yenilik için yatırım

Başkan Asa, yenilikçilik, ürün çeşitliliği, tüketicinin ürüne kolay ve hızlı ulaşabilmesi gibi konularda da kendini geliştiren Marmarabirlik'in, dış pazarlardan daha çok pay alabilmek için sofralık zeytinde tuz oranını yüzde 2.5'in altına düşürdüğünü hatırlatarak şunları söyledi:

Ürün ve ambalaj çeşitliliğimizi, kullandığımız 300'den fazla barkod göstermektedir. Tüketiciye bol seçenek sunmak için de entegre tesislerimizde sürekli yeni yatırımlar ve yenilemeler yapıyoruz. Ar-Ge faaliyetleriyle, yeni markalarla hem sofralık zeytin, hem de zeytinyağında pazardan daha fazla pay almanın yollarını arıyoruz.”



Marbir ve Yeşil ile Siyahın Düeti”

Marbir” markasıyla farklı tüketici gruplarına da ulaşmayı hedeflediklerini anlatan Hidamet Asa, Marbir, Marmarabirlik'in kendisiyle yarışacağı bir marka olma yolunda ilerliyor. Bu marka ile farklı mecralarda, farklı tüketici gruplarına hitap ediyoruz. Ayrıca, ürün çeşitliliğine son örneğimiz, ‘Yeşil ile Siyahın Düeti” adı altında bir ambalajda piyasaya sunmak üzere olduğumuz yeşil ve siyah zeytinin bir arada bulunduğu ambalaj. Bu düeti, tüketicilerimizin çok beğeneceğini umuyoruz” diye konuştu.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu