?52. Kütüphane Haftası? kutlama programı belli oldu.

?52. Kütüphane Haftası? kutlama programı belli oldu.

Bandırma Halk Kütüphanesi zengin bir kutlama programı hazırladı.

 

?52. Kütüphane Haftası? Bandırma´da da törenlerle kutlanacak. Buna paralel olarak Hasan Toku´nun müdürlüğünü yaptığı Bandırma Halk Kütüphanesi de zengin bir program hazırladı.

Bandırma Halk Kütüphanesi´nin programı 28 Mart 2015 Pazartesi günü, cumhuriyet alanında, saat 12.30-13.30 arasında, sembolik anlamda gerçekleşecek olan ?hayatı anlamlandırmak için kitap okuyoruz? etkinliği ile başlayacak.

29 Mart 2016 Salı günü, kütüphane yetkilileri, ?engelsiz kütüphane ve sesli kitap program tanıtımı için engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, onlara armağanlar verecek.

30 Mart 2016 Çarşamba günü, Hicri Ercili Sevgi Evleri´ndeki çocuklar, Bandırma İlçe Halk Kütüphanesi´ni ziyaret edecekler. Kütüphane yetkilileri, çocuklara armağanlar verilecek.

31 Mart 2016 Perşembe günü ilçe yetkilileri, Bandırma İlçe Halk Kütüphanesi´ni ziyaret edecekler.

Program, 1 Nisan 2016 Cuma günü, Barış Manço Kültür Merkezi´nde, Bandırmalı yazarların okurlarıyla buluşacakları, ?Kütüphanelerin uluslararası küresel anlayışın geliştirilmesine katkıları? konulu söyleşiyle sona erecek. Söyleşide, Pakize Başaran, Önder Balıkçı, İncilâ Çalışkan ve Engin Arıcan konuşacaklar. Önder BALIKÇI



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli