53 okula dezenfektan ünitesi

53 okula dezenfektan ünitesi

Bandırma Kültür Eğitim Vakfı (KEV) tarafından ilçede bulunan 53 okula dezenfektan ünitesi yaptırıldı.

Kültür Eğitim Vakfı (KEV) yönetimi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle üniteleri müdür Mutlu Aslan’a teslim ettiler.

Müdür Mutlu Aslan, KEV yönetimine bu duyarlı hareketlerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ederken şunları aktardı:

“ Kültür Eğitim Vakfımız bize bu temizlik aparatlarını vererek çok ciddi bir yardımda bulunmuştur. Makbule geçti. Küçük bir hediye gibi gözükebilir. Bizim için çok önemli sorunumuzu çözüyor. Bir taraftan Recep Gençer Mesleki Anadolu Lisemiz dezenfektanlarımızı üretiyor. Kendimizi bu anlamda şanslı bir ilçe addediyoruz.  Halk Eğitim Merkezimiz’ de de maske üretimimiz var. Burada hem Büyükşehir Belediyemiz hem de Bandırma Belediyemiz kumaş temin ederek üretimin devamını sağlıyorlar. Bu maskeler okullarımıza kamu kuruluşlarımıza dağıtılıyor.”

Kültür Eğitim Vakfı (KEV) Başkan Vekili Tolga Tetik’te  Bandırma’da ki tüm okullara öğrencilerin okullara hijyenik ortamda devam edebilmesi için  dezenfektan apartları yaptırdıklarını söyledi. Tetik, “ Bu apartları  İlçe Milli Eğitim  Müdürlüğüne teslim etmenin gururunu yaşıyoruz.  Bandırmalılar tarafından kurulmuş olan vakfımız eğitimle ilgili olarak her türlü desteği yapmaya devam edecektir” dedi.

Teslim törenine Kültür Eğitim Vakfı (KEV) Yönetim Kurulu Üyeleri Vedat Akkaya ve  Halil Ayyıldız’da  katıldılar. Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: okula dezenfektan ünitesi
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli