5 kişi tutuklandı

5 kişi tutuklandı

il merkezi, Bandırma, Ayvalık ve Edremit’te uyuşturucu madde çalışmalarında 9 kişiyi yakaladı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, il merkezi, Ayvalık, Burhaniye, Edremit, Erdek ve Gömeç’te yaptığı ateşli silahlar operasyonunda 21 kişiyi yakaladı. Bu kişilerden 5’i tutuklandı.

Çalışmalarda 1 adet ruhsatsız ateşli silah ve bu silahlara ait 108 adet fişek, 2 adet ruhsatsız tüfek ve bu tüfeklere ait 8 adet kartuş, 1 adet BLOW marka 9 mm. çaplı ruhsatsız ateşli silah ve bu silaha ait 108 adet fişek, 1 adet MAGNUM marka ruhsatsız tüfek ve bu tüfeğe ait 5 adet kartuş, 1 adet marka ve modeli bulunmayan ruhsatsız pompalı tüfek ve bu tüfeğe ait 3 adet kartuş ele geçirildi.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il merkezi, Bandırma, Ayvalık ve Edremit’te yaptıkları uyuşturucu madde çalışmalarında 9 kişiyi yakaladı. Bu kişiler, haklarında yapılan adli işlemler sonunda serbest bırakıldılar.

Çalışmalarda 10,92 gram metamfetamin maddesi, 1 adet sentetik ecza hap, 15,70 gram sentetik kannabinoid(bonzai) maddesi ele geçirildi.

 



Anahtar Kelimeler: tutuklandı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı