600 Evler`de ilginç kaza

600 Evler`de ilginç kaza

Uyuyan sürücü bölünmüş yolda karşı yöne geçerek Trafik aracı ile kafa kafaya çarpıştı...

Saat gecenin 01.45 İstanbul istikametinden gelip Çanakkale istikametine gitmekte olan Ergin Ateş yönetimindeki 26 VL 835 özel otomobil Etimaden işletmeleri önünde bulunan Trafik ışıklarını ve üst geçidi geçtikten sonra oyumak sureti ile önce orta refüje çıktı buradaki fidanları biçtikten sonra karşı yola geçerek şehir merkezinden Balıkesir istikametine göreve giden 10 A 6693 plaka sayılı Trafik polisi otomobili ile kafa kafaya çarpıştı.

Büyük şaşkınlık ve paniğin yaşandığı kazada iki otomobilde hurdaya döndü. Hava yastıklarının açıldığı kazada büyük bir şans eseri ne özel otomobilin uyuyan sürücüsü Ergin Ateş`e, nede Trafik otomobilini kullanan polis memuruna birşey olmadı.

Kaza sonrası otomobillerin çekilmesi için yok bir süre Trafiğe kapatıldı. İşte bu sırada Şehir merkezinden gelip Balıkesir istikametine gitmekte olan Metin Arsan isimli sürücü güvenlik şeridindeki dubalara bin alkol tespitine tabi tutuldu.

240 promil alkollü çıkan sürücü Metin Arsan görevli polis memurlarına kazayı görünce yardıma ihtiyaç olabileceği gerekçesi ile durduğunu söyledi.

Polislere yardımcı olmak isteyen Metin Arsan sivil ekiplerce emniyete götürülerek hakkında gerekli cezai evrak tanzim edilerek sürücü belgesine el konuldu.

 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı