63. Yerel Basın Semineri Sinop-Gebze'de

63. Yerel Basın Semineri Sinop-Gebze

Türkiye Gazateciler Cemiyetinin düzenlediği 2 günlük seminere Amasya, Çorum, Ordu, Samsun, Sinop, Tokat ve ilçelerinden 100'ü aşkın gazeteci katılacak.




Türkiye Gazateciler Cemiyeti
` nin düzenlediği
2 günlük seminere Amasya, Çorum, Ordu, Samsun, Sinop, Tokat ve ilçelerinden 100'ü aşkın gazeteci katılacak.


Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin(TGC), Konrad Adenauer Stiftung ile ortaklaşa düzenlediği yerel basın seminerlerinin63.'sü, 26-27 Mayıs 2012 tarihlerinde, Sinop'un Gebze ilçesinde yapılacak.

Saat 09.30'da, Gebze North Star Hotel'de başlayacak seminerin açış konuşmalarını TGC Başkanı Orhan Erinç, 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demiel, Gebze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Sinop Belediye Başkanı Bâki Ergül ve Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz yapacak.

Gözde FM Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bektaş'ın başkanlığında gerçekleştirilecek ilk oturumda TGC Genel Sekreteri Sibel Güneş, Gazetecilerin Örgütlenmesi”, TGC Hukuk Müşâviri Av. Gökhan Küçük, Medya, Haber ve Kişilik Hakları” konularını işleyecek.

İlk günün ikinci ve son oturumunda, Radikal Gazetesi Çevre Muhabiri Serkan Ocak, Türkiye'de Çevre Gazeteciliği ve Gazeteci”, gazeteci Tümer Argın ise Yerel Medyada Plânlama ve Görsellik” konularını aktaracak. Oturumu, Ayancık Doğuş Gazetesi Köşe Yazarı Erdoğan Erkaymaz yönetecek.

Birinci gün programı, Sinop Valiliği'nce düzenlenecek Erfelek Tatlıca Şelâleleri gezisiyle sürecek.

Seminerin ikinci günü, Doğan Haber Ajansı Sinop Temsilcisi Kenan Türkseven'in oturumla başlayacak. Bu bölümde TGC Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Ayhan, Futbol, Amatör Sporları Yiyor mu?” ve TGC Trabzon Temsilcisi Hikmet Aksoy, Yerel Gazetelerde İçerik ve Pazarlama Sorunları” konularını aktaracak.

İkinci günün, ikinci oturumunda TGC Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Özdemir, Gazetecilerin Etik Donanımı”, Basın İlân Kurumu İstanbul Şubesi Müdürü Mehmet Köşker ise Basın İlân Kurumu ve Anadolu Basını” konularını dile getirecek. Oturumu, Sinop.com.tr” haber sitesi sahibi Özkan Akar yönetecek.

Yorum 57” haber sitesi editörü Mete Çağdaş'ın başkanlığını yürüteceği organizasyonun son oturumunda, Milliyet Gazetesi Foto Muhabiri Ercan Arslan, Türkiye'de Basın Fotoğrafı” konusunu anlatacak.

100'ü aşkın gazetecinin katılacağı seminer, TGC Başkanı Orhan Erinç'in değerlendirme konuşması ve seminere katılan gazeteciler için sertifika töreni ile sona erecek.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı