6. Edremit Kitap Fuarı 14 Ağustos’ta Başlıyor!

6. Edremit Kitap Fuarı 14 Ağustos’ta Başlıyor!

Edremit Kitap Fuarı’nın altıncısı bu yıl 14-20 Ağustos tarihleri arasında yapılıyor.

Edremit Kitap Fuarı’nın altıncısı bu yıl 14-20 Ağustos tarihleri arasında yapılıyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da “Ölmez Ağacın Gölgesinde Kitap” sloganı ile yapılacak 6. Edremit Kitap Fuarı 14 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat 19:00’da Edremit Altınkum Belediye Tesisleri’nde yapılacak açılış töreni ile başlayacak ve 7gün sürecek. Yazar Ayşe Kulin’in onur konuğu olduğu fuara 300’e yakın konuk ve 60 yayınevi katılacak.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan: “Kitap ölmez ağacın gölgesinde yaşıyor”

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan yaptığı açıklamada “Geleneksel bir hale gelen ve bu yıl altıncısını yapacağımız Edremit Kitap Fuarı ile bir kez daha ölmez ağaç olan zeytinin gölgesinde kitabı yaşatırken, barışı ve yan yana yaşama kültürünü de büyüteceğiz.  Bu buluşma yalnızca kitaba sahip çıkma anlamına gelmeyecek, aynı zamanda Kaz Dağları’na, doğamıza, tarihimize ve turizmimize sahip çıkmak anlamına da gelecek” dedi.

SÖYLEŞİLER, İMZALAR, DİNLETİLER

Söyleşilerin, imza günlerinin, dinletilerin olacağı 6. Edremit Kitap Fuarı Altınkum’daki Edremit Belediye Tesisleri’nde yapılacak. 14 Ağustos Pazartesi günü saat 19:00’da kapılarını açacak olan fuar her gün saat 18:00 ile 24:00 arası kitapseverlere hizmet verecek.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı