6 KAMERAYA YAKALANDI

6 KAMERAYA YAKALANDI

Motor fareleri, beğendikleri motoru alıp gidiyor, polis 6 kameraya yakalanan hırsızı arıyor

Yeni satın aldığı motosikletini kilitleyip festivale gitti. Dönüşte yerinde bulamadı.

Olay 31. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali’nin 2. gecesinde saat 22 -24 sıralarında meydana geldi. Bir işyerinde çalışan Kadir Özkan festival etkinliğindeki bir konseri izlemek için motosikletini kilitleyip Terziler Caddesi’ndeki bir işyeri önüne park etti.

2 saat kadar süren konser bitiminde 1.5 ay önce 24 ay taksitle satın aldığı, henüz 2 taksitini ödediği 10 AHC 276 plakalı kırmızı Mondıal marka motosikletini kilitleyip park ettiği yerde göremeyince şaşkına döndü.

112’ye haber verilmesi üzerine gelen polis incelemeleri yaptıktan bir gün sonra olayın geçtiği çevredeki kamera görüntülerini bir bir inceleyen Özkan, motosikletinin çalma görüntülerinin 6 işyeri kamerası tarafından kayıt altına alındığını görünce tüm kayıtları polise teslim ettiğini söyledi.

Kamera kaydına göre; motosikletin yanına gelen meçhul hırsız direksiyon kilidini bir zorlamayla kırıyor ve yürüterek meçhule doğru yol alıyor. 26 yaşındaki Kadir Özkan motosikletinin bulunacağına inandığını söyledi (Erdem ÖZCAN)



cem odabaşıoğlu
13.06.2022 18:56:46
Motor satın alanlar, fiyat kadar evrakları da isteseler, bu işler azalabilir diye düşünürüm.

Anahtar Kelimeler: KAMERAYA YAKALANDI
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı