7 yıl önce bugün kaybettik

7 yıl önce bugün kaybettik

AA.nın efsane Bandırma temsilcisi İzzettin Pesen´i 7 yıl önce bugün kaybettik

Seni, dünkü kadar seviyoruz. Mekânın cennet olsun. Dualarımız hep seninle? Seni hiç unutmayacağız.

/resimler/2018-11/15/0912089261152.jpg

Seni nasıl unuturuz? Kasım ayını hiç sevmem, çünkü sevdiklerimin çoğu bu ay içinde yaşama veda etmiştir. Yerde bir çınar yaprağı görsem, ?yine kasım ayı geldi? diye hayıflanırım. Bahçedeki Japon Gülü´nün sert esen poyrazla çiçekleri dökülse, kahrolurum. Ağabeyim İzzettin Pesen´i de yedi yıl önce, bugün kaybettim.

O, Bandırma sevdalısı, benim İKİNCİ BABAM, arkadaş canlısı, güzel insandı. O, genel sekreterliğini yaptığı Bandırmaspor´un kuruluş yılında profesyonel lige alındığı müjdesini, Ankara´dan telgraf ile kente ulaştıran futbol sevdalısıydı. O, Bandırma Askerlik Şubesi´nde başladığı memuriyet yaşamını, gemi sicil memuru olarak Liman Başkanlığı´nda sürdürmüş, bu arada kütüphane memurluğu, İlçe Spor Müdürlüğü görevlerinde bulunmuştu.

O, birçok dernek ve yardım kuruluşunda, bir avuç kişiyle umut dağıtan insandı. O, tiyatronun Bandırma´da var olmasına çalışan, gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için çevresinde toplayan bir sanat ve kültür eriydi. O, yıllarını gazeteciliğe vermiş, kaleminden hiçbir zaman zehir akıtmayan, TRT ve Anadolu Ajansı muhabirliğini 50 yıl gibi uzun zaman eksiksiz sürdüren bir meslek tutkunuydu. Seni, dünkü kadar seviyoruz. Mekânın cennet olsun. Dualarımız hep seninle? Seni hiç unutmayacağız.  Ahmet Pesen

/resimler/2018-11/15/0912540669384.jpg



Anahtar Kelimeler: önce bugün kaybettik
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli