8 Mart´ta ?kadın? konulu tiyatro sahnelenecek

8 Mart´ta ?kadın? konulu tiyatro sahnelenecek

?Cumba Sanat Merkezi? yöneticileri, Erdek Ticaret Odası Başkanı Özlem Sarı´yı ziyaret etti

Erdek Ticaret Odası Başkanı Mimar F. Özlem Sarı, İstanbul´dan gelen ?Cumba Sanat Merkezi? yöneticileriyle görüştü. Sarı, görüşmeyle ilgili şu bilgiyi verdi:

?Bildiğiniz gibi bu yılki ?2. Erdek Zamanı Festivali´ beş bölümde yapılacak. İstanbul´dan gelerek Odamızı ziyaret eden bu yöneticilerle bu festivale nasıl bir katkı sunabilecekleri konusunda düşünce alışverişinde bulunduk. Bu arada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nde, Erdek´te, öğretmenevi salonunda, ?kadın´ konulu bir tiyatro oyununun sahnelenmesi için anlaştık.?

/resimler/2018-3/1/2112213116149.jpg

Erdek Ticaret Odası seçiminin büyük bir ihtimalle 4 Nisan 2018 günü yapılacağını, yaklaşık 600 üyenin oy kullanma hakkına sahip bulunduğunu belirten Sarı, seçimler sonrası hâlen mevcut 7 komitenin korunacağını, ancak meclis üyesi sayısının 17´den 18´e çıkabileceğini açıkladı.

Kapıdağ´ın mor soğanı ve Marmara mermeri için ?coğrafi işaret? alınması için artık gün sayıldığına dikkati çeken Sarı, ?Bu iki ürün için de askı süresi artık son aşamada. Sanıyorum, 15 Mart dolayında bu işarete kavuşuruz? dedi.

İlçeye kurdukları ?Kadınlar Pazarı?nın kalıcı olmasını istediklerini vurgulayan Erdek Ticaret Odası Başkanı Özlem Sarı, şu değerlendirmede bulundu:

?Bildiğiniz gibi, ?Kadınlar Pazarı´nı yılbaşında, cumhuriyet alanında kurmuştuk. İlgi de görmüştü. Artık bu pazarı daha sık kurmak ve kadınlarımızın ürünlerini tüketicilerle daha çok buluşturmak istiyoruz. Böylece de aile bütçelerine daha çok katkı sağlamalarını gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.?  Önder BALIKÇI



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli