82 yıllık hasret

82 yıllık hasret

Erdek'te, ADD, CHP ve İYİ Partiden 10 Kasım anması

Cumhuriyetimizin kurucusu, Ebedi başkomutan Ulu Önder, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bedenen aramızdan ayrılışının 82. yılında saat 09.05'te gerçekleşen törenlerle yapılan anmaları, tören sonrası hazırlanan bağımsız programlar izledi.

Erdek'te bu anlamdaki kutlamaların öncüsü Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Başkan Hatice Kirazoğlu başkanlığında tören sonrası tüm üyeler tarafından anıt'a çiçekler bırakıldı.

ADD Başkanı Kirazoğlu, bu anlamdaki sitemlerini gündeme taşırken kurucu lideri anmaktan öte taşınmayan bir davranışın bahaneler üretilerek ötelenmesine asla tahammülleri olmadığını vurgulayarak, tören içinde olmasa da tören sonrası Ata'ya olan saygılarını sunmak adına anıta çiçek bıraktıklarını söyledi.

Büyük kurtarıcı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bedenen ebediyete intikalinin 82. yılında fikirleri ile Türk toplumu nezdinde ilelebet yaşayacağı birkez daha anımsatılarak gerçekleştirilen anmada CHP ve İYİ Parti vardı.

CHP ile İYİ Parti, hazırlanan spontane programla anıta belenlerini sunduktan sonra, saygı duruşunda bulunuldu. Hep bir ağızdan İstiklal marşı  okunarak Büyük Kurtarıcı, ebedi başkomutan Mustafa Kemal Atatürk bedenen aramızda ayrılışının 82. yılında özlem ve hasretle anıldı.



Anahtar Kelimeler: yıllık hasret
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli