8 By-pass, 1300 anjiyo yapıldı

8 By-pass, 1300 anjiyo yapıldı

Bandırma Devlet hastanesi, hem fiziki, hem teknolojik, hem de uzman olanında markalaşıyor

Güney Marmara’nın önemli sağlık kuruluşlarından Bandırma Devlet Hastanesi bir taraftan fiziki yapısındaki beklentileri yaşama katarken, diğer taraftan sektörün teknolojik beklentilerini karşılayıp, buna paralel olarak uzman ihtiyacını gideriyor.

Bandırma Devlet Hastanesi Op. Dr. Halil Berkan ÖZPAK ile Op. Dr. Duygu DURMAZ ikilisinin başlattığı By-Pass ameliyatı serisinde bugüne dek 8 başarılı ameliyatla adından söz ettirirken, geçtiğimiz hafta 5. Kardiyoloji uzmanı Dr. Abdullah Uluçay özel bir kurumdan yatay geçiş yaparak Bandırma devlet hastanesinde göreve başladı.

Bandırma Devlet hastanesi uzmanlık kadrosu bununla sınırlı kalmadı bir süredir eksikliği hissedilen Plastik Estetik Cerrahiye yine özel bir kuruluştan katılan Op. Dr. Ahmet Körmutlu’nun yanı sıra Fethiye’den Bandırma devlet hastanesine atanan Anestezi Uzmanı Zeynep Gülsüm Genç ile ihtiyaç duyulan departmanlarda önemli eksiklik giderildi.

Bandırma Devlet Hastanesi başhekimi Dr. H. Etem Karpuz, Devlet Hastanesinin bölge hastanesi olarak Bandırma endeksli çevre ilçelerin tümüne yanıt verdiğini, bu nedenle ihtiyaç duyulan fiziki yapıları hayata geçirmekle birlikte, bu departmanlara ihtiyaç duyulan teknolojik malzeme ile personel beklentilerini karşılamanın çabası içinde bulunduklarını kaydetti.



Anahtar Kelimeler: - anjiyo yapıldı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli