8 Mart ziyareti

8 Mart ziyareti

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar haftası kapsamında sürdürülen ziyaretlerin ilk adresi, Muhtarlar derneği Başkanı ve Haydar Çavuş Mahallesi Muhtarı Nur Hancıoğlu oldu.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar haftası kapsamında Kadın yöneticilere yönelik kutlama ve ziyaretler başladı.

Kent Konseyi Başkanı Dr. Murat Ergöz, CHP Eski İlçe Başkanı Harita Mühendisi Hüseyin Bahar, Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği Başkanı Eyüp Demirezen'den oluşan sivil toplum kuruluşları Bandırma'nın önde gelen kanaat önderlerinden Bandırma Muhtarlar derneği Başkanı ve Haydar Çavuş Mahallesi Muhtarı Nur Demir Hancıoğlu'nu ziyaret ettiler.

Kent Konseyi başkanı Dr. Murat Ergöz, H.Müh. Hüseyin Bahar ve Çağdaş Gençlik Derneği Başkanı Eyüp Demirezen, başarılı çalışmaları ile kadın topluma rol model olan Muhtar Nur Demir Hancıoğlu'nun takdirle takip ettiklerini, bu anlamdaki çalışmalarından dolayı kendisini kutladıklarını vurgularken, 

Konuklarını kapıda karşılayan Muhtar Nur Demir Hancıoğlu, tüm kadınlar adına çalışma hayatında var olduklarını kanıtlama noktasında, %50 lik temsil hakkının sözde kalmaması adına mücadelelerinden taviz vermeyeceklerini vurguladı.



Anahtar Kelimeler: ziyareti
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı