90 Yıllık reklam arası ile ünlü oldu.

90 Yıllık reklam arası ile ünlü oldu.

Balıkesir için anlatacak hizmeti bulunmayan Tülay Babuşcu, Parlamentoda bir kez bile çıkıp konuşmadan yılın milletvekili seçildi!

Balıkesir’de cuma günleri ve bayramlarda çektiği mesajların dışında hizmeti olmayan Tülay Babuşcu’nun hangi kriterlere göre yılın milletvekili seçildiği merak konusu oldu!

YILIN SİYASETÇİSİ Mİ DEDİNİZ?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde cep telefonunun kılıfına Erdoğan´ın seçim logosunu yapıştırıp sosyal medyada paylaşmanın ötesinde herhangi bir icraatına rastlanılmayan AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu, ismini ilk kez duyduğumuz Genç Bürokrat adlı dergi tarafından yılın siyasetçisi seçildi. Üstün başarılarından dolayı sayın milletvekilimizi kutluyoruz...

AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu, ismini ilk kez duyduğumuz Genç Bürokrat adlı bir dergi tarafından ´Yılın Siyasetçisi´ seçildi. Bürokrasi ve bürokratlara yönelik bir yayın olduğunu tahmin ettiğimiz derginin Ankara Birlik Vakfı ile birlikte organize ettiğini öğrendiğimiz ödül töreninde pek çok isme ödül verildiği, ödüllerin havada uçuştuğu, bu ödüllerden birinin de Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu´ya verildiği belirtiliyor.

2014´ÜN EN İYİSİ!

AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu, seçildiği günden bu tarafa TBMM´nin en işlevsiz milletvekillerinden biri oldu. Bir kez yemin etmek için, bir kez de gündem dışı söz alarak kürsüye çıkan Babuşcu´nun siyasi nitelikli ziyaretler dışında bir etkinliğine rastlanmadı. Çok sayıda ülkenin dostluk gruplarında yer aldığını bildiğimiz Babuşcu´nun bu gruplarda ne gibi çalışmalar yaptığı da bilinmiyor.

Babuşcu, Cumhurbaşkanlığı seçimleri döneminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın seçim logosunu cep telefonunun kılıfına yapıştırıp sosyal medyada paylaşmasıyla öne çıkmıştı. Babuşcu kısa süre önce de "altı yüz yıllım imparatorluğun doksan yıllık reklam arası sona erdi" sözleriyle Türkiye gündeminde en çok tartışılan isim oldu. Bu iki etkinliğin(!) dışında Balıkesir´de kendisini öne çıkaracak bir faaliyeti bulunmayan Babuşcu´nun Genç Bürokrat dergisi tarafından hangi kriterlere göre yılın siyasetçisi seçildiği merak konusu.

HABERİ BABUŞCU SERVİS ETTİ

Derginin bürokrat ve siyasetçilere ödül dağıttığı programla ilgili medyada pek yayın yapılmadı. Yılın siyasetçisi ödülüne layık görüldüğü haberi ise, Babuşcu´nun TBMM´deki danışmanı tarafından medyaya servis edildi. Babuşcu´nun servis ettiği haber aynen şöyle:

"Genç Bürokrat Dergisi, Birlik Vakfının katkılarıyla 2014 yılın siyasetçi ve bürokratlarını seçti. AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu; yılın siyasetçisi dalında ödüle layık görüldü.

Genç Bürokrat Dergisi tarafından her yıl gerçekleştirilen yılın siyasetçi ve bürokratları ödül töreni Ankara’da gerçekleşti eski yeni Milletvekilleri, Bakan yardımcıları, Müsteşar, Genel Müdür düzeyinde birçok bürokrat ve davetliler katıldı.

Ankara’da düzenlenen ödül törenine siyaset, iş, sanat ve medya dünyasından çok sayıda tanınmış isimler katıldı. Katılımın yoğun olduğu törende; AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu, yılın siyasetçisi seçildi. Sunumunu Genç Bürokrat Dergisi İdari Koordinatörü Derya Ölmez ve Genel Yayın Yönetmeni Koray Tümay’ın yaptığı ödül töreni, görkemli bir açılışın ardından müzik dinletisi ile devam etti. Ankara Birlik Vakfı Başkanı Muhittin Bal ve Genç Bürokrat Dergisi imtiyaz sahibi Mehmet İrmeşe kürsüye gelerek açılış konuşmasını yaptılar.

 HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRMEK İÇİN YARIŞMIŞLAR

 Açılış konuşmasının ardından kürsüye AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu davet edildi. Babuşcu; konuşmasına selam olsun yeni Türkiye’nin genç bürokratları diyerek başladı. Yeni Türkiye ile artık dünya sahnesinde boynu dik, gururlu, ezilmeyen ve kimseyi ezmek zorunda kalmayan hatta ezilenlerin yanında olan, kendisi ile barışık, kendi kültürü olan ve bu kültürü ile yönetimini belirleyen, kısacası yeniden kendisi olan yeni Türkiye Cumhuriyetini selamlıyorum dedi.

Yeni Türkiye’nin yeni gençlerine soruyorum. Cevaplarından sızan ışık, yeni Türkiye inancının hayal olmadığının en büyük delilidir. Bizim bir hedefimiz var. Büyük Türkiye hedefi. Bu hedefe işçisiyle, memuruyla, bürokratıyla, siyasetçisiyle ve en önemlisi milletimiz ile hep birlikte el ele ulaşacağız dedi. Yaptıkları çalışmalar sonucunda yılın siyasetçisi ödülünü bana laik gören değerli büyüklerim ve siz genç bürokratlara teşekkür ediyor. Yılın siyasetçisi ödülünü yeni Türkiye yolunda dava ve yol arkadaşlarım adına alıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi. Ödül gecesinde AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu’ya ilgi yoğundu, tüm bürokratlar ve davetliler hatıra fotoğrafı çektirmek, kısa da olsa sohbet etmek istediler."

Babuşcu´nun milletvekili danışmanının gönderdiği haber metninin sonuna "haberin değerlendirilip yayınlanmasını rica ederim" notu düşüldü. Biz de bu rica üzerine haberi yayınlıyor, sayın milletvekiline bundan sonraki siyasi çalışmalarında üstün başarılar diliyoruz...                                           



  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false