Gökçek,Kadın Milletvekilerine Projeleri Gezdirdi

  Gökçek,Kadın Milletvekilerine Projeleri Gezdirdi

Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek eserlerini önce AK Kadınlara gösterdi





Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı, Ankara Büyük Şehir Belediyesi ve Bayan Milletvekillerinin ortak düzenlediği program dün Balıkesir Ak Parti Milletvekili Tülay Babuşcu, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı M.Y.K. ve M.K.Y.K. üyeleri, Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek in katılımıyla gerçekleşti.

Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Melih Gökçek güzerğah boyunca davetlilere Ankara`yı tanıtıp projeler ve yapılan çaılışmalar hakkın da bilgi verdi.

Ankara Büyük Şehir Belediyesinin yeni açtığı Bayanlar Lokali ve Dikmen Vadi Park ağaçlandırma çalışmaları yerinde ziyaret edildi.

Buradan gökkuşağı rekreasyon alanın da oluşturulan Kamu Pazarı nın açılış merasimine geçildi. Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, Ankara Büyük Şehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek çok sayıda Milletvekili Kurdela keserek Kamu Pazarını hizmete açtılar.

Daha sonra Sincan`da bulunan Planet Aile Yaşam Merkezi ziyaret edildi. Burada Ankara Büyük Şehir Belediyesinin meslek edindirme kursiyerlerinin hazırladığı el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği standlar gezilerek kursiyerler tebrik edildi.

Göksu Parkta verilen ögle yemeğinden sonra konuşmaların da Ankara Büyük Şehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek katılımların dan dolayı Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, Balıkesir Ak Parti Milletvekili Tülay Babuşcu ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı M.Y.K. ve M.K.Y.K. üyelerine teşekkür etti.

Nevin Gökçek`te kadın istihdamı ve projeleri, belediyelerin destekleriyle gerçekleştiği projelere değindi.

Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit Başkan Gökçek`e gezi için teşekkür etti. ``Bize Ankara`yı filmlerden, slaytlardan değil,dolaştırarak,yaşayan şekli ve farklı yüzüyle tanıttı.``dedi.

Balıkesir Ak Parti Milletvekili Tülay Babuşcu ``Melih  Gökçek ile çok güzel bir gün geçirdik. Bize Ankara`nın nasıl değiştiğini, yaptıkları çalışmalarını sıcak ve son derece alçak gönüllü bir şekilde anlattı. Kendisine ve eşine bu güzel gün için teşekkür ederim.`` dedi.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli