ABP BAŞKANI YALÇIN’DAN ŞEMSİYELİ, EŞEKLİ ZAM ELEŞTİRİSİ

 ABP BAŞKANI YALÇIN’DAN ŞEMSİYELİ, EŞEKLİ ZAM ELEŞTİRİSİ

Anadolu Birliği Partisi Başkanı Bedri Yalçın, zam yağmuruna tepki göstererek şemsiye açtı. Ek Motorlu Taşıtlar Vergisine de eşekle gönderme yapan Yalçın, “Arabaya binmek hayal oldu. Bundan sonra eşekle ulaşım sağlayacağız”

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Başkanı Bedri Yalçın, zam yağmuruna tepki göstererek şemsiye açtı. Ek Motorlu Taşıtlar Vergisine de eşekle gönderme yapan Yalçın, “Arabaya binmek hayal oldu. Bundan sonra eşekle ulaşım sağlayacağız” dedi.

Türk siyasetinin renkli isimlerinden ABP Genel Başkanı Bedri Yalçın zamları da kendi üslubuyla esprili bir şekilde eleştirdi.

Zam yağmuruna şemsiye açarak gönderme yapan Yalçın, ek Motorlu Taşıtlar Vergisine ve akaryakıt zamlarına da eşekle gönderme yaptı.

Zam yağmurundan korunmak için şemsiye açtıklarını ifade eden Başkan Yalçın, “Zamlar için zam yağmuru şemsiyesi oluşturduk. Zam şemsiyesinden sonra Motorlu Taşıtlar Vergisiyle birlikte eşeklerle yola çıkacağız. Çünkü eşekte Motorlu Taşıtlar Vergisi de yok. Duble vergi ödememiş olacağız. “dedi.

ZAM KORUMA ŞEMSİYESİ AÇACAĞIZ

Başkan Yalçın, tuzu kuru olanlara seslendiğini artık vatandaşın halini görmeleri gerektiğini vurgulayarak, “Çiftçi artık traktörünü çalıştıramayacak. Çünkü vergisini mi ödesin, mazatonu mu karşılasın. Onun için bizi temsil etmek için meclise giden vekiller ne yapıyorsunuz orada niçin müdahale edip sesinizi çıkarmıyorsunuz. Ne olacak tayinlerinizi mi çıkaracaklar. Artık yeter diyoruz. 4 liraya içtiğiniz o çorbalardan uzaklaşın. Milletin, vatandaşın halini gelin yerinde görün. Bundan sonra artık traktörler de çalışmayacak. Araçlarda çalışmayacak. Zam koruma şemsiyesi açacağız. Vatandaşın sesini duyurmaya çalışacağız.” diye konuştu.  


 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı