BALGÖÇ`TEN BAŞKAN PEKEL`E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ?

 BALGÖÇ`TEN BAŞKAN PEKEL`E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ?

Kısa adı BALGÖÇ olan Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Bandırma Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Pekel`i makamında ziyaret etti.

Belediyenin yeni binasına taşınması nedeniyle Başkan Sedat Pekel`e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

BALGÖÇ Bandırma Şube Başkanı Bülent Aygün de, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Başkan Pekel`i yeni makamında ziyaret etti.

Bandırma`nın gelişmişlik konusunda ülkemizin önemli kentlerinden biri olduğunu dile getiren BALGÖÇ Şube Başkanı Bülent Aygün, yeni belediye hizmet binasının bu konumdaki Bandırma`ya çok yakıştığını söyledi. Bandırma`ya böyle güzel bir hizmetin kazandırılmasında katkısı olan herkese teşekkür ettiklerini belirten Aygün: "Gerçekleştirilen belediye hizmetleriyle halkımızın beğenisini kazanan Sayın Başkanımız ve ekibinin, bundan sonra da kentimize çok güzel hizmetler vereceğine inanıyorum. Yeni binamız belediyemize ve tüm halkımıza hayırlı olsun" dedi.

Belediye Başkanı Sedat Pekel de: "Bandırma`ya kazandırılan bu güzel yatırımın mutluluğunu bizlerle paylaşan herkese teşekkür ediyorum. Bandırma çok daha güzel hizmetleri hak ediyor. Bunu yapacak enerjimiz ve kararlılığımız var. Halkımızın da desteğiyle Bandırma`yı örnek bir kent haline getireceğiz" dedi.

BALGÖÇ Bandırma Şubesi`nin Başkan Pekel`i ziyaretinde; ikinci Başkan Recep Selçuk Kaban ile Yönetim Kurulu Üyeleri Özgü Yalçın ve Bakiye Gülay da hazır bulundu.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı