BALKAN ŞAMPİYONASI BİTTİ

 BALKAN ŞAMPİYONASI BİTTİ

BULGARİSTAN’DAKİ BALKAN ŞAMPİYONASI BİTTİ SIRADA BELARUS’TAKİ ULUSLARARASI ATLETİZM YARIŞMASI VAR

Atletizmde yılın ilk Balkan yarışması olan Balkan U-20 Salon Atletizm Şampiyonası Sofya’da 13 Şubat Cumartesi günü yapıldı. 

Sofya’daki ASICS Arena’da 13 Şubat 2021 tarihinde yapılan Balkan U-20 Salon Şampiyonası’na katılan Türk Milli Takımı’nda, Erdek’ten de tanıdık isimler vardı. Bu yarışmaya Erdek Atletik Gençlik Ve Spor Kulübü Sporcusu Aleyna KARACA Milli Sporcu olarak, Niyazi GÜLHAN ise Milli Takım Antrenörü olarak katıldı.

Yarışma hakkındaki düşüncelerini aktaran Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi GÜLHAN; sporcum için çok önemli bir tecrübe oldu. Kendi kategorisinden büyük olan sporcu kategorisinde yarışan sporcum Aleyna, ilk defa yurt dışında Uluslararası bir yarışmada yarışmanın heyecanını fazlasıyla yaşadı. Kürsüde yer alamasak ta kesinlikle gelecek için umudumuzu arttıracak bir yarışma ortaya koyduk. İlk uluslararası tecrübesiydi. Bundan sonraki yarışmalarda daha iyi olacağına inanıyorum.

Şimdi önümüzde Belarus’ta yapılacak olan Uluslararası U-20 Match yarışmaları var. Ve sonrasında asıl hedefimiz 1.76 barajını geçip ağustos ayında İtalya’da yapılacak olan “Yıldızlar Avrupa Şampiyonası”nda sahne almak istiyoruz.

Bizlere cani gönülden destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.



Anahtar Kelimeler: BALKAN ŞAMPİYONASI BİTTİ
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı