Ban ban taraftarıyla buluştu

 Ban ban taraftarıyla buluştu

Bursa`daki 1-1 lik beraberliğin Bandırma`daki rövanşını, Nilüferspor 2-0 kaybetti

Bandırmaspor büyük ölçüde yenilenmiş kadrosu ile başladığı sezon öncesi çalışmalarını Bursa`da gerçekleştirdiği ilk karşılaşma`nın ardından bugün Bandırma`da oynadığı rövanş`ta Nilüferspor`u 2-0 mağlup etti.

Bandırmaspor ilk devre sahaya sürdüğü 11`de skordan çok takım iskeleti arayışı içindeydi.

Kalede Emirhan, Defans`ta, Davut, Serkan, Bilal ve Celal, Orta alanda Onur, Zafer, Ali Koçak, ileri uçta ise Ali Serin, Sinan Yitmez ve Hakkı tertibinde oynadı.

Bandırmaspor Teknik patronu Hüseyin Yenikan  32 dakikada  Serkan`ın sol kanattan sürdüğü topla ortası Kaleciyi aşında 1-0 kapanan ilk devre ardından 2. yarıda

Kaleci Emirhan, Celal, Bilal, Onur,  Zafer, Ali Serin, Sinan Yitmez ve Hakkı`nın yerine, Kaleci Erhan, Fırat Arıkan, Timur Kosovalı, Mizin, Hacı Mustafa, Müslüm, Davut ve Hilmi`yi oyuna aldı.

Yenikan ilerleyen dakikalarda ise Davut`un yerine Nedim`i, Onur`un yerine Furkan`ı, Ali Koçak`ın yerine Emre`yi oyuna aldı.

Bandırmaspor 1-0 önde başladığı 2. devrenin ilk dakikasında kontra topla ceza alanına giren Hacı Mustafa karşı karşıya kaldığı kalecinin sağından topu ağlara gönderdi 2-0.

Bandırmaspor`un 2. hazırlık maçında başka önemli pozisyon olmadı ve bordo beyazlı ekip 90 dakikada 22 oyuncuyu izlemiş oldu.

Taraftar genç takımdan A kadroya alınan, ilk devrede 35 numaralı formasıyla Bilal Hallaçlar`ı, İkinci devre 21 numaralı forma ile Emre Kozak`ı, 53 numaralı forma ile Nedim Bozalp`i beğeni ile izledi.

Özellikle Bilal 27 dakikada rakip kale önünde gelişen akında yükseldiği topu düzgün bir kafa vuruşu ile üst direği sıyırarak auta gönderdi.

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler:
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı