Bandırma Kırmızı Federasyon Kupası’nda final oynuyor

 Bandırma Kırmızı Federasyon Kupası’nda final oynuyor

Federasyon Kupası’nda finale yükselen Bandırma Kırmızı 29 Eylül Cumartesi günü Selçuk Üniversitesi ile oynuyor




Bu sene ilk kez düzenlenen Federasyon Kupası’nda finale yükselme başarısı gösteren Bandırma Kırmızı 29 Eylül Cumartesi günü saat 15:00’de Bursa Atatürk Spor Salonu’nda Selçuk Üniversitesi ile oynuyor.

TB2L Federasyon Kupası’nda yarın oynanacak Bandırma Kırmızı – Selçuk Üniversitesi final karşılaşması öncesinde bir basın toplantısı düzenlendi.
Bandırma Kırmızı Başantrenörü Selçuk Ernak, Bursa’da düzenlenen basın toplantısında, Türkiye Basketbol Federasyonu’na teşekkür ederek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü: “Sezon öncesinde hem kaliteli bir hazırlık süreci hem de güzel bir hedef oldu bütün takımlar için. Uzun bir maratondu, oldukça çekişmeli maçlar oynandı. Biz çok genç bir takımız, ilk kez düzenlenen bu kupada finale kadar gelmek bizim için büyük bir gurur… Final maçı çok güzel geçecektir. İki tane basketbol oynamaktan zevk alan ekibin mücadelesi seyirciler için de zevkli olacaktır. Bu arada Selçuk Üniversitesi’ne de geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum. Martin’in sakatlanmasına en az onlar kadar üzüldük” şeklinde konuştu.

Bandırma Kırmızı’nın forveti Cenk Şekeroğlu, ilk kez düzenlenen Federasyon Kupası’nın finalinde yer almanın heyecan verici olduğunu belirterek “Önceki maçlarda gösterdiğimiz performansı yarın da sahaya yansıtmaya çalışacağız. Kupayı alıp lige motive bir biçimde başlamak istiyoruz. Selçuk Üniversitesi’ne başarıar diliyorum” diye konuştu.































Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı