Bandırmaspor 5 Gönenspor 2

 Bandırmaspor 5 Gönenspor 2

U-19 Gençler Özel karşılaşmada Bandırmaspor 5 Gönen Belediyespor 2






Amatör liglerden sonra Gençler liginde de hazırlık maçlarına başlandı. Bugün sanayi stadında karşılaşan U-19 Bandırmaspor- U-19 Gönen Belediyespor karşılaşmasını Bandırmaspor 5-2 kazandı.

Altyapı Teknik Direktörü Faruk Ahlatlı yardımcı antrenörleri Mustafa İzgi ve İlker Savtekin`in hazırladığı Bandırmaspor sahaya Kalede Evren defansta Aytuğ, Sergen, Hamdi,Bilal, orta alanda Nedim,Emre, Samet Akar, ileri uçta ise Samet Akalın, Oğulcan ve Tunahan tertibinde çıktı.

Teknik Direktör Mehmet Öge Antrenör Erol Öztürk tarafından hazırlanan Gönen Belediyespor ise kalede Enes, defansta Tayfun, Yasin,Mert ve Ali, Orta alanda Sadi, Onur, Coşkun ileri uçta ise Soykan, Metehan ve Halil tertibinde oynadı

Futbol için son derece elverişli bir havada oynanan karşılaşmada uzun bir  arasından sonra ilk kez özel karşılaşmada karşı karşıya gelen tarafların takım iskeletlerinde önemli bir değişim olmaması oyun disiplininde kayıplara neden olmamasına neden oldu.

Karşılaşmanın ilk devresinde kanatlardan gelen akında Tunahan iyi zamanlama ile iki güzel kafa vuruşuyla Bandırmaspor`u 2-0 öne geçirdi.

Konuk Gönen Belediye buna Onur ile karşılık verdi ve karşılaşmanın ilk devresi Bandırmaspor`un lehine 2-1 sonuçlandı.

Takımlar ikinci yarıda sahaya  yeni takviyeler  yaparak çıktılar.
Karşılıklı mücadelenin skora yakın tarafı Bandırmaspor Samet`in ayağından kazandığı gol ile 3-1 öne geçerken buna Gönenspor`dan Soykan cevap verdi 3-2.

Elbette güzel hava, güzel futbol bu skorla yetinmedi.  Karşılaşmanın sonlarına doğru kondüzyon farkı gözlenen Bandırma Sergen ve Aygün ile skoru 5-2 Bandırmaspor`un lehine tescil ettiler.

Bandırmaspor altyapı teknik Direktörü Faruk Ahlatlı yaptığı açıklamada özel karşılaşma skorlarının ölçü olmadığını her iki takımın mücadelesinin de futbol adına önemli bir kazanım olduğunu belirterek gençlerin azminin kutlanması gerektiğini söyledi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli