Başarılı operasyon

 Başarılı operasyon

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gerçekleştirilen operasyonda 2 çocuk annesi Kadın'ın karnından 8 kg. kitle alındı.

3 yıldır karında şişlik olduğu gerekçesi ile şikayette bulunduğu kadın,  Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gerçekleştirilen başarılı operasyon ile 8 kiloluk kitleden kurtuldu.

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesine müracaat eden ve daha önce çeşitli sebeplerle, en önemlisi de korkusu nedeniyle tedavisini erteleyen 55 yaşında ve 2 çocuk annesi G.C. isimli bayan, yapılan muayene ve tetkikleri sonucu tüm karnını kaplayan “50x40x30 cm’lik kitle” den kurtuldu.

Ameliyat öncesi tüm tetkikleri ve hazırlıkları yapılarak operasyonu planlandı.  Kadın Hastalıkları ve Doğum hekimleri Doç.Dr. Yakup Baykuş,  Doç.Dr. Rulin Deniz ve Op.Dr. Alihan Tığlı’dan oluşan ekiple hastayı ameliyata aldı.  
Yapılan başarılı operasyon ile ilgili olarak Doç.Dr. Yakup Baykuş; “Sağ yumurtalığından kaynaklanan 8 kg’lık kitle tespit edilen ve ameliyatı başarıyla tamamlanan hastamız, yapılan takip ve tedavileri sonrasında sağlıklı olarak taburcu edildi. Hastamıza öncelikle acil şifalar dileriz. Bu vesile ile pandemi boyunca, bu zor süreçte hastalarımızı şifaya kavuşturmak ve ayrıca imkanlar dahilinde daha kaliteli sağlık hizmeti sunabilmek için, her zaman ve her konuda bizlere desteklerini esirgemeyen başta Hastane Başhekimimiz Dr.Öğr.Üyesi Muzaffer Şenveli olmak üzere, tüm yöneticilerimize, ameliyathanemizde ve kliniğimizde görevli tüm sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.



Anahtar Kelimeler: Başarılı operasyon
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı