Çarşı grubu Bandırma'da

 Çarşı grubu Bandırma

Beşiktaş Çarşı grubu gönüllülerinden Bandırmalı çocuklara bayram hediyesi

İlçesinde kırsal mahallelerde bulunan ihtiyaç sahibi öğrencileri Kurban Bayramı öncesinde sevindirdi.

Çarşı grubu gönüllülerinden Beşiktaş Kulübü taraftarları sözcüsü Kübra Aksoy, Bandırma’da Çamlık Cafe’de düzenlenen basın toplantısında

Kurban Bayramı  nedeniyle yardıma ihtiyacı olan çocuklara ve 16-17 yaş grubu gençlere bayramlıklar getirdiklerini söyledi.. İhtiyacı olan bütün çocuklara ulaşmaya onların yüzlerini bayramda güldürmeye çalışacağız dedi.

Çarşı Grubu gönüllülerinden Ayhan Güler’de, “Uzak civarlardaki köylerdeki çocuklara ulaşmaya çalışıyoruz. Giysi ve ayakkabı gibi ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Sadece Beşiktaşlılar değil Fenerbahçeli, Galatasaraylı dostlarda birlikte sanatçılarımız, işadamlarımız kendi camiamızın insanları bu yardımları yapıyor. Kısacası Türkan Saylanın kardelenlerini yaşatalım dedik. Türkan hocanın peşinde gidiyoruz. İnşallah onlar büyüyecek ve Türkiye’ yi yönetecek, daha aydınlık, daha ileri bir kuşak yaratmanın peşindeyiz. Her şey futbol değil.

Futbol bir yerde bu türlü etkinliklere vesilede oluyor. “ diye konuştu.

Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Metin Ok, Basın toplantısında Beşiktaşlı olduğu için gurur duyduğunu söyledi. Ok şunları aktardı:

” Bugün Bandırma ve çevresindeki kırsal mahallelerde Beşiktaş Çarşı Grubu gönüllüleri çok önemli bir etkinlik yapacak. Fatih İçöz başkanlığındaki Bandırma Kartal Gücü Kulübü Grup gönüllüleri ile birlikte bugün kırsal mahallelerimizde 200 ihtiyaç sahibi çocuğa bayram öncesinde giydirecekler. Beşiktaşlılık ruhu bu zaten Çarşı grubunun sosyal projelere ne kadar çok önem verdiğini gördük. Kendilerini yürekten kutluyorum.”dedi.

Çarşı Grubu gönüllüleri, daha sonra hazırlanan yardım paketlerini çocuklara teslim etti. Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: Çarşı grubu Bandırma'
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli