Cumhuriyet ilkokulunda Satranç sevinci

 Cumhuriyet ilkokulunda Satranç sevinci

CUMHURİYET İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNİN SATRANÇ BAŞARI

BİGEP (Balıkesir’de başarıyı izleme ve geliştirme projesi) kapsamında Hürriyet İlkokulu tarafında Bandırma genelinde ilkokullardaki öğrenciler arasında düzenlenen “Online Satranç” turnuvasında Cumhuriyet ilkokulu büyük başarı kazandı.

Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinin büyük bir başarıya imza attığı online satranç turnuvasında kazandıkları 5 ödülü okul şeref kürsüsüne taşıyan satranç şampiyonları okul idaresinden de teşekkür aldılar.

Online Satranç turnuvasında okul adına kazanılan başarı ardından konuşan Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Mustafa Akgül,  “Turnuvaya katılan 193 öğrenci içerisinde okulumuzu temsil eden öğrenciler ilk 10 içerisinde yer alarak kupa ve madalyalar kazanmaları bizleri gururlandırdı.

Turnuvaya katılarak büyük bir başarıya imza atan, Cumhuriyet ilkokulu öğrencilerimiz tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Yine turnuvayı organize eden Hürriyet İlkokulu yöneticilerine, öğrencilerimize rehberlik eden öğretmenlerimize ve öğrencilerimizin büyük destekçileri velilerimize okulumuz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Cumhuriyet ilkokulu öğrencilerinin Online Satranç turnuvasında elde ettikleri dereceler şu şekilde oluştu.

2.Alp BÜKE (4/B Sınıfı)

7.Ali GÜRER (4/E Sınıfı)

8.Kuzey MERİÇ (3/İ Sınıfı)

9.Mete YAVUZER (4/C Sınıfı)

10.Buğra KABACA (3/K Sınıfı)

Kızlar kategorisinde ise Nehir KAPLAN ise 3. olarak kupa almaya hak kazandı.



Anahtar Kelimeler: Cumhuriyet ilkokulunda Satranç sevinci
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli