Doğalgaz işbirliği protokolü imzalandı.

 Doğalgaz işbirliği protokolü imzalandı.

Hasanbey, Gündoğan ve Sarıköy Mahalleleri kullanımına sunulacak olan Doğalgaz şebeke hattı çalışmaları Gönen belediyesi ile birlikte yürütülecek.

Gönen Belediyesi ile Aksa Çanakkale Doğalgaz Dağıtım AŞ. Arasında imzalanan işbirliği protokolü ile Hasanbey, Gündoğan ve Sarıköy Mahalleleri kullanımına sunulacak olan Doğalgaz şebeke hattı çalışmaları Gönen belediyesi ile birlikte yürütülecek. Belediye Başkanı İbrahim Palaz ve Aksa Çanakkale Doğalgaz Dağıtım Aş. Şirket Müdürü Çağdaş Adıbelli tarafından imzalanan Protokol imza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı İbrahim Palaz” Doğalgaz konusunda her zaman üzerimize düşenin fazlasını yapmaya hazır olduğumuzu her platformda belirtiyorum. Bu projede belediyemizin tüm imkânlarını seferber ederek doğalgazın vatandaşlarımıza ulaşması için gerekli tüm çalışmaları başlatacağız" dedi.

 Başkan Palaz, Doğalgaz çalışmaları şebeke inşaatı alanlarının izni ve sorumluluklarını belirleyen protokol gereği Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü kontrolü ve koordinasyonunda gerçekleşecektir. Bu kapsamda fizibilite çalışmaların Gönen Hattından başlayıp Teksüt Aş.’nin hattından devam edeceğini ifade etti.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu