Dursunbey'liler iftar yemeğinde buluştu

 Dursunbey

Dursunbeyliler Kültür ve dayanışma derneğinden 750 kişilik iftar sofrası

S.M. İsmet Demiraslan'ın başkanlığını üstlendiği  Güney Marmara Dursunbeyliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği geleneksel iftar yemeğini gerçekleştirdi.

Derneğin Hacıyusuf Mahallesi Maraşal Favzi Çakmak caddesinde faaliyet gösteren lokalinin önünde yolun trafiğe kapanması ile hazırlanan Halil İbrahim Sofrasında 750 kişi oruç açtı.

Son derece leziz yemekleri çorba ve turşu ile zenginleştirdiği yemekte, zeytin-hurma ve finalde irmik tatlısı ile bozulan oruçlar bir soraki iftarda buluşmak dileği ile sona erdi.

Güney Marmara Dursunbeyliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı S.M. İsmet Demiraslan, bir iftar buluşması ile hemşehrilerini bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını, yılda birkezde olsa böylesine geniş bir topluluğu bir arada buluşturmanın muttluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Güney Marmara Dursunbeyliler Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin geleneksel iftarına öncelikte Bandırma'da yaşayan Dursunbeyliler olmak üzere Belediye Başkanaı Av. Tolga Tosun, CHP İlçe Başkanaı Dr. Selim Panç ve bazı yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti İlçe teşkilatı üyeleri, MHP ilçe teşkilatı üyeleri, Genç Parti ilçe teşkilatı yöneticileri yanı sıra bazı sivil toplum kuruluşları yöneticileri katıldı.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı