Emniyet Müdürü Aki, görevinin başında

 Emniyet Müdürü Aki, görevinin başında

Bandırma'nın yeni Emniyet Müdürü Yusuf Aki, görevine başladı.






Bandırma'nın yeni Emniyet Müdürü Yusuf Aki, görevine başladı.

1971 yılında, Bursa'nın İnegöl ilçesinde doğan Aki, 1985-1993 yılları arasında Polis Koleji ve Polis Akademisi'nde gördüğü öğrenimin ardından, 1993'te atandığı Ankara'da, 2002 yılına dek görev yaptı.
2002-2006 yılları arasında, doğu görevini Bingöl'de tamamlayan Aki, daha sonra Kütahya, ardından da Balıkesir illerinde görev aldı.
2010 yılında Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü emrinde görevlendirilen Aki, aynı yıl Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini üstlendi.


Evli ve iki çocuk babası Aki, 2011 yılında 3. sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesine yükseldi. Son olarak da,terfien atandığı Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini en iyi şekilde yürütmek için elinden gelen çabayı harcayacağını vurgulayan Yusuf Aki, Bizden önceki müdürlerimiz, gerçekten de çok iyi çalışarak, bize düzenli ve huzurlu bir teşkilât bırakmışlar. Onlardan aldığımız nöbet bayrağını daha da yukarıya taşımak için çalışacağız” dedi.

Aki, sporu sevdiğini, Fenerbahçe taraftarı olduğunu sözlerine ekledi.

Öte yandan, 1973 yılında, Elâzığ'da doğan Mustafa Aydoğdu da, 4. Sınıf Emniyet Müdürü olarak, Bandırma İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.Daha önce Antalya ve Siirt illerinde çalışan Aydoğdu, 2006 yılında, Balıkesir iline atandı. Aydoğdu, son olarak da Havran ilçesinden, Bandırma'ya atandı. 







Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı