Erdek Meslek Yüksekokulunda karıyer günleri

 Erdek Meslek Yüksekokulunda karıyer günleri

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Erdek Meslek Yüksekokulu'nun Düzler'deki kampüsünde karıyer günleri

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Erdek Meslek Yüksekokulu Düzler kampüsünde karıyer günleri düzenledi.

Erdek Meslek Yüksekokulu, bölgedeki kurum ve işletmelerin katılımıyla öğrencilere yönelik karıyer günleri etkinliği başarılı bir şekilde gerçekleşti.

Yüksek okulun bahçesinde açılan stantlarda İşkur, Albay Selçuk Malaman Misafirhanesi,  Harita genel komutanlığı Erdek Özel Eğitim Merkez Komutanlığı kampı, Grand Asya Otel, Pınar Ptel, No;16 Otel, Panderma Port Hotel, Çetin prestige Resord Hotel, Dr. haydar Destekli Bakım ve Rehabilitasyon merkezi yetkilileri öğrencilere kurumları hakkında tanıtıcı bilgiler verdiler.

Öğrenciler gün boyu açık olan standlarda yaz dönemi ve mezuniyet sonrası çalışma durumu ile 3+1 işyeri uygulaması ile ilgili bilgiler alıp başvuru formu doldurdular.

Karıyer günleri etkinliği kapsamında öğrencilere yönelik 3 ayrı seminer düzenlendi. İşkur'dan uzman Cihat Özel, Uzman Onur Polat, iş bulma süreci,  CV hazırlama ve mülakat teknikleri içeren seminer gerçekleştirdiler.

Ayrıca Bandırma Grand Asya Otel müdürü Ömer Kurtbaş, "Turizm işletmelerinde karıyer" ve Güre Dr. Hayat Destekli Bakım ve Rehabilitasyon merkezi kurucularından Mehmet Suluoğlu ve eşi Esra Suluoğlu "Sağlık Turizmi işletmesinin bugünü ve geleceği" başlıklı sunumda bulundular.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği seminerler sonrası yüksek okul müdürü Dr. Mehmet Zahid Ecevit tarafından katılımcılara teşekkür belgesi ve plaket takdiminde bulundu.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı