Erdekspor tek adres olacak

 Erdekspor tek adres olacak

Başkan Sarı, Kentteki tüm spor faaliyetlerini Erdekspor çatısı altında toplamak istiyor.

Erdek, Spor kenti olacak

Başkan Hüseyin Sarı, ‘’Kentsel sporun adresi Erdekspor olacak.’’dedi.

Erdek Belediye ve Erdekspor Başkanı Hüseyin Sarı yaptığı açıklama, Kentsel Sporun adresinin Erdekspor olması gerektiğini vurguladı.

Başkan Sarı yaptığı açıklamada konum ve içerik olarak sporun her dalında faaliyet göstermeye elverişli Erdek’te olanak ve imkânların tek çatı altında gösterilecek faaliyetle ivme kazanacağını vurgulayarak ‘’Erdek’te görevli beden eğitimi öğretmenleri ile konuştum, Sporun her dalında faaliyet göstermek isteyen arkadaşlara imkân ve olacak noktasında katkı sözü verdim, yaz aylarında açılacak yaz okulları için tek adres Erdekspor olması noktasında öneride bulundum, ayrıca bu emekleri karşılığı maddi katkı sözü verdim.’’ Dedi. Başkan Sarı, Belediye Başkanı olarak tek bir çatı altında organize olmuş spor faaliyetlerinin hem toplumsal beklenti, hem de sportif başarı anlamında beklentilerin karşılanmasına neden olacağı görüşünde olduğunu söyledi.

Sarı, Erdek ve Erdek’te spora bakış açısının bu olmasına karşın bazı kimselerin bu konuya kişisel rant beklentisi içinde baktığını dolayısı ile kentsel beklenti ile kişisel beklentilerin çelişki içinde bulunduğunu söyledi.

Kendilerine imkân sağlayan spor kulüplerinin ismi kullanılarak sürdürülen faaliyetlerin Erdek kenti adına verecek bir şeyleri olmadığını, dolayısı ile bu tür insanlara imkân ve olanak tanıma lüksleri bulunmadığını ifade etti.

Sarı, Erdekspor tesisleri içinde yaşanan olumsuzluklara da değinerek ‘’Burada yaşanan her şeyden haberimiz var, yakında hepsini disiplin altına alacağız, Nasıl Galatasaray’ın tesislerine elini kolunu sallayarak giremiyorsan, Erdek’te de güvenli ve donanımlı bir spor tesisi yaratarak çevresel olumsuzluklardan arındırmış olacağız.’’ Dedi.

  



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli