Erdekspor`dan Şampiyonluk balosu

 Erdekspor`dan Şampiyonluk balosu

Sahil Efsanesi, hem sezon açtı, hem de Şampiyonluğunu kutladı.

Erdekspor`da Balıkesir süper amatör lig Şampiyonluğu ardından kutlanamayan Şampiyonluk gecesi akşam geniş kapsamlı katılımla hem kutlandı, hem de yeni sezon  açılışı yapıldı.

Milletvekili M.Cemal Öztaylan, Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Balıkesir Amatör Sporlar Federasyonu Başkanı Metin Mengüç`ün hazır bulunduğu gecede teknik kadro ve futbolcular eşleri ile katıldı.

Ağrigento Oteldeki görkemli gecede konuşan Başkan Metin Tırık, Tatil ve turizm cenneti Erdek`te olmazsa, olmazların öncüsü futbolun en üst noktada gerçekleşerek, Kentin ve yörenin isminin en iyi şekilde tanıtımına katkı sağlayan Erdekspor`a verilen desteklerin karşılıksız olmadığını söyledi.

Tırık, Bu destekle sahil efsanesi Erdekspor`un geçen sezon başarılı bir performans sağlayarak grubunda şampiyon olarak Bal ligine yükselmesinde katkısı bulunan herkese teşekkür etti, geceye konuk olan ASKF Başkanı Metin Mengüç`e plaket verdi.

Gecede daha sonra Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdekspor Genel Kaptanı Y.Ceyhun Mırız`a, Genel Kaptan Y.Ceyhun Mırız`da, Başkan Hüseyin Aysan`a katkıları anısına plaket verdi.

Gecede konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdekspor`un futbol`un yanı sıra spor`un diğer dallarında da başarılı sonuçlar kazandığını, bu noktada yeni yapılan çok amaçlı spor salonunun kent sporuna önemli katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

Gece ilerleyen saatlere dek eğlence şeklinde sürdü.

 

 



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli