Erol Tezeren Zeytinliada`yı ziyaret etti

 Erol Tezeren Zeytinliada`yı ziyaret etti

Erdek`in kültür elçisi Tezeren; İdealimde Arkeolog oynamak kaldı``





Türk sinemasının gelmiş geçmiş en iyi karakter oyuncuları arasında gösterilen Aktör Erol Tezeren 80 li yılların ortalarında geldiği Bandırma ve Erdek`i kendisine yaşam platosu olarak seçmekle kalmayıp katıldığı bir çok medyatik ortamlarda bölgenin fahri tanıtım elçiliğini üstlenerek havasını paylaştığı kentlere olan borcunu ödüyor.

150 yi aşkın sinema filmi ve son yıllarda karizmasına uygun ``Kurtlar vadisi``nde 50 dizi ve ``Sagır Oda`` dizisinde de bir o kadar dizi çekmenin ardından döndüğü Erdek`te yogun yorgunluğun stiresini atıyor.

Aktör Erol Tezeren Erdek günlüğünde yürüyüş, yüzme, balık tutma gibi doğa ile barışık yaşama programı dışında zaman zaman Dünya`nın tek ada ören yeri Zeytinliada`yı ziyaret ederek burada kazı ekibinden çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

Kazı ekibi ile bir çok ortak noktaları oluşan ünlü Aktör Erol Tezeren gelinen noktada dizi ve sinema konusunda doyuma ulaştığını, hele ki şu anda tek arzusunun istirehat etmek olduğunun altını çizerken bir seneryoda ARKEOLOG oynamayı çok arzu ettiğini söylemeden de geçemiyor.

İşte o Erol Tezeren bugün gittiği Erdek Zeytinliada kazı alanında şahsiyetine yaraşır bir karşılama ile dotlarıyla birlikte oldu.


Tezeren çok iyi bir tanıtım ile Zeytinliada`nın Ülke turizminde önemli katkı sağlayacak bir hac merkezi olacağını söyledi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false