Esnaf odaları ESBİS sistemi ile şeffaflaştı

 Esnaf odaları ESBİS sistemi ile şeffaflaştı

Erdek`te düzen seminere Oda genel sekreterleri katıldı






Balıkesir Esnaf Odaları Birliğinin düzenlemiş olduğu oda genel sekreterler hizmet içi eğitim semineri Erdek'te bulunan BESOB oteli salonunda gerçekleşti.

Birlik Başkanı Mesut Aşanel'in açılış konuşmasıyla başlayan seminer Aşanel hızlı gelişen günümüzün teknolojisi ve tüm teşkilat olarak uyum sağladıklarını diğer kurum ve kuruluşlarla bu teknolojiyi başlattık. Birliğe bağlı Oda Genel Sekreterlerini fedakârlıklarla yaptıkları çalışmalarla her birine ayrı ayrı teşekkür ederim dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ve Esnaf Sanatkarlar Genel Müdürlüğünün ortak kullandığı Esnaf ve Sanatkarlar Bilgi Sistemi (ESBİS)  11.Haziran.2012 tarih itibariyle online işlemlere başladı Balıkesir'de 145 bin üyenin tüm bilgileri internet ortamında hizmete açıldı. Üyeler dahil E-Devlet şifresi ile girerek kendi bilgilerine ulaşma şeffaflığı getirildi. Bu işlemler hakkında 86 oda genel sekreteri ikinci kez seminere alınarak sistemin en hatasız ve en hızlı şekilde işlemesi için ayrıntılı olarak Birlik Genel Sekreteri Hüseyin SARAN tarafından  bilgilendirildi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı