Etispor Bal'a hazır, hedef 3 lig

  Etispor Bal

Kırmızı beyazlı Etispor'un hedefi 3. lig

Bal lig temsilcimiz kırmızı beyazlı Etispor, istikrarlı bir sezon sonrası 3. lig hesapları içinde transfer çalışmalarını yogunlaştırdı.

Henüs grubu ve kaç takımın yer alacağı belli olmayan BAL temsilcimiz Etispor, lig bilinmezliğine rağmen teknik kadro ve transferlerine hız verdi. Etispor Başkanı Ramazan Artun, 2020-21 sezonunda yepyeni bir kadro ile keyif veren futbol izlemek adına sürdürdükleri çalışmayı öncelikle teknik kadroda, başarılı teknik adam Tanju Yavuz ile yeniden anlaştıklarını, Teknik direktör Tanju Yavuz'un yardımcılıklarına ise Aptullah Kocaağa, Kaleci antrenörlüklerine ise Ayhan Aslanağız ve Vural Gündoğan'ın getirildiğini açıkladı.

Etispor yeni sezon için ise Gönen Belediyespor'dan 26 yaşındaki Kaleci Arif Erten'i, Modefen'den 21 yaşındaki kaleci Mevlüt Eren, Anadolu Üniversitesinden 22 yaşındaki stoper Oktay Akkoca, Tekirdağspor'da şampiyonluk yaşamın 30 yaşında ön libero Şafak Tiryaki, Ayvalıkgücü ve Ağrıspor'dan 25 yaşında Sağbek Can Özgür, Boyabat ve Bigadiç Belediyespor'dan 30 yaşındaki Sağbek Çetin Güngör'ü renklerine bağlayan Etispor, yeni sezon için kadro yapılanmasını kulübün ekonomik gücü oranında yapma çabasında olduğu görüldü.

Etispor, eksik bölge transfer çalışmalarına ise sezonun tescil edilmesinin açıklanmasından sonra başladı. Yönetim, transfer çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.



Anahtar Kelimeler: Etispor ' hazır hedef
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı