İzgören konferansını salon almadı

 İzgören konferansını salon almadı

Protokol önünde ve sahnede yerlere oturularak izlenilebilen konferans`ta Ahmet Şerif İzgören Süpermen Türk olsaydı, uçamazdı”



Ahmet Şerif İzgören:
Süpermen Türk olsaydı, uçamazdı”

İzgören'in konferansı protokol önünde ve sahnede yerlere bile oturularak izlendi.


Bandırma Ticaret Borsası tarafından düzenlenen etkinlik büyük ilgi gördü. Borsa salonunda gerçekleşip, konuşmacı olarak Kişisel Gelişim Uzmanı-Yazar Ahmet Şerif İzgören'in, Süpermen Türk Olsaydı” konusunda verdiği konferansta salon tamamen doldu. İzgören, bunun üzerine ayakta kalan üniversite öğrencilerini protokol önünde ve sahnede yerlere oturtarak, izlemelerini sağladı.



Konferans başlamadan önce Toprak Mahsulleri Ofisi Bandırma Şube Müdürü Ünver Kayran, ekmek israfının önlenmesi ile ilgili başlatılan kampanya hakkında bilgi verdi.


Ardından konuşan Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, Bandırma'nın ekonomisine canlılık getirme konusundaki çalışmalarının yanı sıra Bandırma'nın sosyal ve kültürel yaşamına da katkı sağlama sorumluluğu içinde bulunduklarını vurguladı. Bandırma Ticaret Borsası ve Bandırma Ticaret Odası'nın, Bandırma'nın gözbebeği olduklarının altını çizen Sezgin, İşlem hacmi açısından Türkiye'nin 113 borsası arasında ilk 10 sırası içindeyiz. Şu ana dek Bandırma'mızı en iyi şekilde temsil ettik. Bundan sonraki hedefimiz, borsamızı, dünyanın gelişmiş borsaları ile yarışır duruma getirmektir. Ürün ihtisas borsacılığına geçişte, Polatlı ile birlikte ülkemizin iki borsasından biriyiz. Yakın bir gelecekte elektronik ortamda ürün satışlarına da geçmeyi amaçlıyoruz” dedi.



İzgören sahnede

Sezgin'den sonra sahneye davet edilen Kişisel Gelişim Uzmanı-Yazar Ahmet Şerif İzgören, Süpermen Türk Olsaydı” isimli konferansını başlattı. İzgören, motivasyon, girişimcilik, iş kalitesi, dürüstlük, yurt sevgisi ve hoşgörü ağırlıklı konuşmasında şunları söyledi:


İnsan vardır, dokunduğu şeye değer katar, insan vardır, dokunduğu şeye değer kaybettirir. Hayatınıza değer katıp katmamak sizin elinizdedir. Bunun için yaptığınız her işe kalite katmalısınız. Ancak ülkemizde işine kalite katanlar çok az. Bu nedenle işinizi kaliteli yaparsanız, mutlaka fark edilir ve emeğinizin karşılığını alırsınız. İşinizde başarılı olmanız için dürüstlük, iş kalitesi, girişimcilik ve dürüstlük elbette ki çok önemlidir. Ancak bu değerlere vatan sevgisi ve hoşgörü gibi iki çiçeği de mutlaka eklemek zorundasınız.”



Konuşmasında, Süpermen Türk olsaydı, pelerinini annesi bağlardı. Süpermen Türk olsaydı, uçamazdı” diyen İzgören'in, stand-upp'çuları aratmayan eğlencedeki konferansı ilgiyle izlendi. Konferans bitiminde Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, İzgören'e plâket verdi.

İzgören, konferansının sonunda kitaplarını da imzaladı.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı