"Kazanmak için gidiyoruz."

Bandırmaspor Teknik Direktörü Püren Ankara Keçiörengücü maçından mutlak galibiyet bekliyor

Bandırmaspor Teknik Direktörü Püren Ankara Keçiörengücü maçından mutlak galibiyet bekliyor

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor Teknik Direktörü İlker Püren Önümüzdeki cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Ankara Keçiörengücü ile ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Püren, "Öncelikle depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar ve geride kalanlara da sabırlar diliyorum. Bu süreçte pek futbolla ilgilenemedik. Gündem tamamen değişti. Rabbim yeniden böyle felaketler yaşatmaz. Bandırmaspor'a gelmeden önceki bakışım geldikten sonra pozitif bir havaya dönüştü”

Cumartesi günü Ankara’daki Keçiörengücü maçı ile ilgili düşüncelerini açıklayan Püren “Keçiörengücü genel anlamda baktığımızda, lige çıktığından beri düzenli istikrarlı, genç oyunculara vermiş olduğu şansla gündeme çıkan, disiplinli ve bu senenin flaş takımlarından bir tanesi, şu anda da bizimde direk takımlarımızdan bir tanesi. Bu müsabakayı önemsiyoruz. Onlarda bu potanın içersinde kalmak için çok ciddi mücadele verecekler onları da biliyorum.İç saha da da farklı bir oyun anlayışları farklı bir motivasyonları var. Ama rakibe çok iyi çalıştığmızı, onların artı ve eksi yönlerini çok iyi analiz ettiğimizi düşünüyorum buna göre de Oyun içersinde farklı planlarımız olacak.Eğer öncesinde düşündüğümüz bir takım düşünceler sahaya yansırsa ben oradan  mutlak galibiyetle döneceğimizi düşünüyorum. İnşallah da öyle olur.”dedi.

Bandırma’da olmaktan son derece mutlu olduğunuda sözlerine ekleyen Püren: “. Bandırmaspor ligde inişli-çıkışlı oyun sergilese de bundan sonraki süreci en iyi şekilde değerlendireceğiz. Futbolcu arkadaşlarımız ile birlikte bir bütün oluşturup, doğru bir oyun planlamasıyla sahada sistematik olarak işini doğru yapan ve psikolojik olarak inancının sonuna kadar koruyan bir takım haline geleceğiz" ifadelerini kullandı. " Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: "Kazanmak gidiyoruz."
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı