KÜÇÜK BEDENLER BÜYÜK YÜREKLER

 KÜÇÜK BEDENLER BÜYÜK YÜREKLER

Cumhuriyet ilköğretimde hazırlanan gıda paketleri öğrenciler tarafında tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilerin velilerine teslim edildi.

Cumhuriyet İlkokulu 3-G sınıfı öğrencileri anlamlı bir faaliyete imza attılar. Melek KEÇECİ isimli öğrencinin öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına sınıfın tüm öğrencileri ve sınıf öğretmeni de destek verdiler. Sınıfın kumbarasında harçlıklarından artırarak biriktirdikleri paraları okul müdürüne teslim ederek “ Ramazan ayında bulunmamız nedeniyle okulumuzda ihtiyaç sahibi öğrencilere gıda yardımında bulunmak istiyoruz” dediler. Bunun üzerine toplanan yardım paraları ile gıda alışverişi yapılarak öğrenciler gıda paketlerini elleriyle kolilediler.

Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan 3-G sınıfı öğrencisi Melek KEÇECİ “ Ben yardıma ihtiyacı olan kişilere, engelli insanlara hatta sokak hayvanlarına bile hep yardım etmek istemişimdir. Çünkü onlarında bizler gibi yemeye, giyinmeye ihtiyaçlarının olduğunu düşünüyorum ve bu konularla ilgili sürekli neler yapabilirim diye hayaller kuruyorum. Ramazan kolisi yardımı da bu hayallerimden birisiydi. Bana destekten olan tüm sınıf arkadaşlarıma ve öğretmenimiz Ömer YURT’a ve okul müdürümüz Mustafa AKGÜL’e çok teşekkür ederim.”  dedi. 

Toplana paralarla alınan gıda paketleri öğrenciler tarafında hazırlandıktan sonra tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilerin velilerine teslim edildi.



Anahtar Kelimeler: KÜÇÜK BEDENLER BÜYÜK YÜREKLER
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı