Kültürel Etkinlikleri Sürüyor.

 Kültürel Etkinlikleri Sürüyor.

Bandırma Belediyesi Şubat aynda iki önemli kültürel etkinlikle faaliyetlerini sürdürecek.

BANDIRMA BELEDİYESİNDEN DİRENİŞ SÖYLEŞİSİ

Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat faaliyetleri kapsamında yepyeni bir etkinlik Bandırmalılar la buluşuyor. Yüzyılın toplumsal hareketi olarak adlandırılan Haziran Direnişini konu olan etkinlikte Yönetmen Gökmen Ulu’nun gezi olaylarını ele aldığı belgeselin gösteriminin yanı sıra konuyla ilgili söyleşide gerçekleşecek. Etkinlik, 13 Şubat 2015 Cuma günü saat 19.00’da Barış Manço Kültür Merkezinde düzenlenecek.

Etkinliğin davetiyesi Barış Manço Kültür Merkezinden temin edilebilecek.

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL YENİ BİR TİYATRO OYUNU: “MATRUŞKA”

Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat etkinleri kapsamında Sevgililer Gününde yeni bir tiyatro oyununu daha Bandırmalılar la buluşturuyor.

Televizyonların sevilen dizi Deniz Yıldızı’nın başrol oyuncuları Cantuğ Turay ile Begüm Topçu’nun sahne aldığı ve yönetmenliğini Deniz Gökçe Kayhan’ın üstlendiği “Matruşka” adlı tiyatro oyunu Bandırmalılar la buluşuyor. 14 Şubat 2015 Cumartesi günü Barış Manço Kültür Merkezinde saat 17.30 ve 20.30 olmak üzere iki seans halinde sahnelenecek olan oyunun biletleri Barış Manço Kültür Merkezinden temin edilebilir.

Ayrıca aynı gün (14 Şubat 2015 Cumartesi) oyundan önce Bandırma Liman AVM’de saat 15.00’da oyuncuların katıldığı bir söyleşi de gerçekleşecek.  

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı