Mirza`dan Şiddete Hayır

 Mirza`dan Şiddete Hayır

CHP Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Dursun Mirza, 25 Kasım "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü"nde kadınları yalnız bırakmayarak Kadına yönelik şiddete hayır” dedi.

CHP Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Dursun Mirza, 25 Kasım "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü"nde kadınları yalnız bırakmayarak “Kadına yönelik şiddete hayır” dedi.

CHP Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Dursun Mirza, 25 Kasım "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" kapsamında CHP Kadın Kollarının Cumhuriyet Meydanında düzenlediği etkinliği katıldı. Etkinlik sonrasında bir açıklama yapan CHP Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Dursun Mirza; “CHP olarak her zaman kadınlarımızın yanında yer aldık. Ülkemizde her geçen gün kadına uygulanan şiddet azalacağına artıyor. Televizyonlarda her gün bir kadın cinayeti haberi izliyor, gazetelerden okuyoruz. En yakın tarihte Gönen’de bir öğretmen kocanın yine öğretmenlik yapan eşine kıskançlıktan dolayı boğarak öldürmesi oldu. Bu yaşananlar gerçekten ülkemizin daha da kötüye gittiğinin göstergesidir. AKP hükümetinin kadın şiddetine karşı hiçbir yatırım uygulamaması, bunları denetlememesi ya da şiddete maruz kalan kadınları unutması gerçekten utanç verici.” dedi.

Atatürk Anıtı önünde düzenlenen basın açıklamasının ardından CHP`li kadınlarla da bir araya gelen Mirza; "Biz CHP olarak kadına yönelik şiddete karşı her zaman hayır dedik, hayır demeye de devam edeceğiz. Şehrimizde de kadına karşı şiddetin önüne geçmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kadına karşı şiddete önlemek için farkındalık yaratmayı amaçlayan bu önemli günde bir kez daha buradan dile getiriyorum; kadına şiddete hayır." dedi.



  • Çarşamba 25.6 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Perşembe 28.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 28.4 ° / 12.9 ° Güneşli