Motor fareleri yakalandı

 Motor fareleri yakalandı

Çaldıkları motorları parçalayıp satan 3 kişilik şebeke jandarma tarafından ele geçirildi.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, İvrindi, Burhaniye ve Havran İlçelerinde, son günlerde gece vakti ikametlerin önlerinde park halinde bulunan motosikletler çalınarak, Şase/Motor numaraları silinerek veya parçalanarak başka motorlara monte etmek sureti ile satan kimliği belirsiz kişi yada kişileri yakalanmasına yönelik çalışmada 3 kişi yakalandı.

Çalınan motosikletlerin bulunabilmesi, fail yada faillerinin yakalanması amacıyla Jandarmanın Dedektifleri olan JASAT ve Asayiş Timlerinden oluşturulan özel ekip tarafından yapılan araştırmalar neticesinde; bahse konu hırsızlığın, açık kasa kamyonet ile O.B., İ.B. ve H.K. isimli şüpheliler tarafından gerçekleştirildiği tespit edildi.

Adı geçen (3) şüpheli tarafından çalınan motosiklet ve bu motosikletlere ait parçalar yapılan operasyon neticesinde ele geçirildi, çalınan motosikletler ve parçalar müştekilere teslim edildi. Olaya karışan (3) şüpheli yakalanarak haklarında adli işlem başlatıldı.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde hırsızlık olaylarının önlenmesi, kısa sürede aydınlatılması, faillerinin yakalanarak adli makamlara sevk edilmesi, görev etkinliğinin üst seviyeye çıkartılması için azim ve kararlılıkla faaliyetlerine devam ettikleri kaydedildi.



Anahtar Kelimeler: Motor fareleri yakalandı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı