Nur içinde yat

 Nur içinde yat

Fırıncılar Kralı Ahmet Ziya Tektaş vefat etti






Bandırma`nın tanınmış simalarından fırıncı Ahmet Ziya Tektaş (67) vefat etti.

Yakalandığı amansız hastalığın pençesinde uzun süre müadele eden Ahmet Ziya Tektaş sabaha karşı vefat etti.

Tektaş bugün ikindi namazını mütakiben İhsaniye mahallesi Hacı Bekir camiin`de kılınan cenaze namazı ardından ebedi istirahatgahına defnedildi.

Cenazede başta Belediye başkanı Sedat Pekel olmak üzere kalabalık bir katılım vardı.

Ahmet Ziya Tektaş Kimdir.

Bandırma`nın yetiştirdiği aileden fırıncı esnafı olan  Ahmet Ziya Tektaş sektörel atılımları ile meslekdaşlarının liderliğini üstlenmiş tüketiciye olan saygısı, dostluk ve dürüstlüğü, Mahallesinin (Baba) ünvanına sahip hamiyetsever sayılan isimlerinden idi.









HAMİT LEVENT GÜRER
1.11.2012 18:28:55
Gün geçmiyorki bandırmamızın sayılı esnaf ve sanatkarlarını ölüm haberlerini duyuyoruz bugünde çocukluğumdan beri tanıdığım sevgili gerçek nesilden ve kuşaktan meslek sahibi hepimizin yaşamsal mecburiyeti olan ekmekçi esnaflarından fırıcınlık duayenlerinden tektaş ahmet abimizi kaybettik ailesine başsağlığı dileklerimi sunar rahmetliye mekanı cennet olmasını cenabı allahtan niyaz ederim.

sayim alkazak
1.11.2012 18:51:51
Gerçek bir Bandırma`lıyı da kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Beşiktaşlı Tektaş ağabeyiye Allah`tan rahmet, kederli ailesine de başsağlığı dilerim.

YUKSEL OZCAN
2.11.2012 18:08:42
Cirakliktan baslayarak yillarca ekmegini yedigim buyuk patron buyuk ustamiz ahmet babamiza allah rahmet eylesin cevresinde cok kez sahit oldugum yardimlari babacanligi daima hatirlanacak yad edilecektir ruhun sad olsun AHMET babamiz seni simdiden cok ozledik nur icinde yat.AMİN

YUKSEL OZCAN
2.11.2012 18:13:29
Bu arada yorumcu sayin SAYİM ALKAZAK besiktasli diye yazmis.galatasarayli olmama ragmen bize zevkle astirdigi fenerbahce bayraklarini gormezden gelip duzeltme yapmamak haksizlik olur o tam ve gercek bir FENERBAHCELİDİR herkesde bunu cok iyi bilir zaten saygilar.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli