Onur Göçmez üniversitede

 Onur Göçmez üniversitede

ARKAS Holding Lojistik Grup Başkanı Onur Göçmez, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencileriyle buluştu.

ARKAS Holding Lojistik Grup Başkanı Onur Göçmez, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencileriyle buluştu.

Göçmez, üniversite salonundaki, üniversitenin Lojistik Grubu tarafından organize edilen toplantıda lojistik sektörü hakkında bilgiler verdi.

Göçmez’den önce ilk konuşmayı Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alpaslan Serel konuştu.

Ardından kürsüye davet edilen Göçmez, konuşmasına “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü”nü kutlayarak başlayıp, “Kadının olduğu her yerde sevgi ve saygı oluyor” dedi. Bu arada ARKAS tarafından kız öğrencilere karanfiller dağıtıldı.

Göçmez, daha sonra ARKAS’ın lojistik çalışmalarını anlattı. 

İstanbul Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olduğunu, çalışma yaşamına 1999 yılında başladığını belirten Göçmez, “Sabahleyin iş başında olmak, iş disiplinini sağlar. 2020 yılında ARKAS CEO’su oldum. 2023 yılında ise ARKAS’ın Grup Başkanlığı görevini üstlendim. Halen 8300 çalışanımız var. Ülkemizde ilk konteyner ihracatını biz yaptık. Holdingimiz, halen dünyanın ilk 20 armatörü arasında yer alıp, dünyanın her yerine gidiyor” dedi.

ARKAS’ın 1988 yılında kurularak her geçen gün güçlendiğini belirten Onur Göçmez, söyleşi sırasında öğrencilere sorular da yöneltip, doğru yanıt veren 10 öğrenciye biner lira armağan verdi.    ÖNDER BALIKÇI 



Anahtar Kelimeler: Göçmez üniversitede
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı