REGAİB KANDİLİ MESAJI

 REGAİB KANDİLİ MESAJI

Bizleri manevi atmosferi yoğun olan üç aylara kavuşturan Rabbimize hamd; Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) e salât ve selam ediyoruz

Saygıdeğer Basın Mensupları, Sevgili Bandırmalılar;

Bizleri manevi atmosferi yoğun olan üç aylara kavuşturan Rabbimize hamd; Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) e salât ve selam ediyoruz.

Recep ayının ilk Cuma gecesi olan Regaib kandili, Yüce Allah’ın kullarına bol bol bağışta bulunduğu, az ibadetlerine karşılık çok ecir verdiği bir rağbet gecesidir.

Regaib kandili; Recep ayındaki Mirac, Şaban ayındaki Berat kandillerini, Ramazan ayını, Ramazan ayı içerisindeki Kadir gecesini, Ramazan ve Kurban  bayramlarının müjdecisi mübarek bir gecedir.

Değerli Kardeşlerim,

Regaib kandilinizi tebrik ediyor, bu kutlu gecenin Âlem-i İslam’a, bütün inananlara ve Bandırmamıza hayırlar getirmesini, birliğimizin ve kardeşliğimizin ilelebet payidar olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum.                   Sevgi ve Saygılarımla…                                                                                                                                                                                                                            Cahit ÇETİN

                                                        Bandırma Müftüsü  



Anahtar Kelimeler:
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı