Safiye & Faik geldi, geçti.

 Safiye & Faik geldi, geçti.

Yaz sezonu süresinde farklı sanatçıları konuk eden Erdek, Bugünde Safiye & Faik ikilisini ağırladı.

Yaz sezonu boyunca birçok ünlüye ev sahipliği yapan Erdek bugünde Safiye Soyman & Faik Öztürk ikilisini ağırladı.

Ünlü sanatçı Safiye Soyman’ın 11 yıldır yatağa bağlı olarak yaşamını sürdüren oğlu Harun Akaröz’ün tedavi amaçlı tatil yaptığı Dostlar Motel’e gelen Safiye& Faik ikilisi, kamp sakini tatilcileri heyecanlandırdı.

İstanbul üzerinden feribotla Bandırma’ya, Bandırma’dan da Erdek Dostlar Motel’e gelerek oğlu Harun’la hasret gideren sanatçı, Dikilideki programı nedeni ile saat 16.00 sularından Erdek’ten ayrıldılar.

Safiye Soyman, kısa süren Erdek programında oğlu Harun Akaröz’ile hasret giderip, kamp sakinleri ile sohbet imkânı bulurken, Faik Öztürk yoğun bir çalışma temposu içinde zamanla yarıştıklarını, sezon dolayısı ile ülkenin değişik noktalarında bir birini takip eden programlara katılmak üzere bu akşam Dikili’de olmaları gerektiğin, daha sonra da Elazığ’a gitmek durumunda olduğunu söyledi.

Erdek’i çok sevdiklerini, ilk fırsatta yeniden gelmek arzusunu yenileyen Safiye& Faik ikilisi, bundan böyle her yaz Harun’u reabilite eden Dostlar Motel’e gelmek istediklerini söylediler.

İstanbul üzerinden önce Bandırma’ya, ardından Erdek’e gelen Safiye & Faik ikilisi, akşam saatlerinde Erdek’ten ayrılarak Dikiliye yola çıktılar.

 

 

 



  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false