"Şampiyonluğumuz tartışılmaz"

Bandırmaspor Başkanı Göksel Karlahan: “Şampiyonluk hayırlı olsun”

TFF’nin 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği ile yaptığı görüşme sonrasında Riva’da aldığı karara göre TFF 2. Lig'de Kırmızı ve Beyaz Grubu'nun birincileri Samsunspor ile Bandırmaspor TFF 1. Lig'e yükseldi.

Bandırmaspor  Kulüp Başkanı Göksel Karlahan,  yaptığı açıklama da , Federasyonun aldığı kararla bordo-beyazlı kulübün lider olduğu TFF 2.Lig Kırmızı Grup’tan, şampiyon ilan edilerek TFF 1.Lig’e yükselmesinden çok mutlu olduklarını söyledi.

Şampiyonluğun Bandırma ve Bandırmaspor’a hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Karlahan, şöyle konuştu:

“TFF açıklamasıyla Bandırmaspor  2019-2020 futbol sezonunda şampiyon oldu. Burada bata yönetim kurulumuz, Teknik Kadro, futbolcularımız olmak üzere emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Lig devam ederken kulübümüz 60 puanla önde idi. Oynanmış 28 maç vardı. Oynanmamış 6 maç vardı. Biz maçların oynanmasını istiyorduk. Ama maalesef pandemi hastalığının dünyada ve Türkiye’de olması bizi aşan bir bir işti TFF’nin ve yetkililerin kararına saygılıyız. Bandırma şehrine şampiyonluk hayırlı olsun.”

Başkan Karlahan, pandemi nedeniyle kutlamaların kısıtlı olarak pazartesi günü tedbirlere uyarak sembolik bir şekilde yapılacağını sözlerine ekledi. Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: "Şampiyonluğumuz tartışılmaz"
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli