Savcılık 4. gün yerinde incelemede bulundu

 Savcılık 4. gün yerinde incelemede bulundu

Elvan Fırat Taşdöğen'in hayatını kaybettiği trajik olay, Kaza'dan cinayete dönüşüyor

Sosyal medya gücü, ortalık ayağa kalktı, savcılık yerinde inceleme ve görgü tanıklarının ifadesi ile soruşturmayı derinleştirdi.

Erdek, Cuğra’da 3 bayan 7 Ağustos Cumartesi günü saat 18.30 dolaylarında sürekli aynı yerde girdikleri denizde üzerlerine gelen sürat teknesinin çarpması evli ve bir çocuk annesi Elvan Fırat Taşdöğen (46) hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan müessif olayın yankıları sürüyor.

Elvan’ı seven dostları sosyal medya üzerinden oluşturdukları “Elvan için Adalet” platformu ulaşmadık nokta bırakmadı.

Olaydan sonra gözaltına alınıp, üzerinden 24 saat geçmeden tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalan trajik olayın zanlısı Ender Küçük (51) in kamu vicdanını zedeleyen dokunulmazlığı ulusal medya’da büyük yankı buldu.

Elvan Fırat Taşdöğen’in sevenleri sosyal medya whatsapp üzerinden oluşturdukları #elvaniçinadaletistiyoruz# çağrısı kamu oyunda karşılık buldu.

Birçok kanal serbest kalan olayın zanlı Ender Küçük’ün Adalet ve kalkınma Partisi (AKP) ile olan yakın ilişkisini, olaydan sonra serbest kalmasına gerekçe gösterirken, Erdek Cumhuriyet savcılığı 7 Ağustos Cumartesi günü saat 18.30 da yaşanan ve ölümle sonuçlanan olayın meydana geldiği plajda soruşturma yürüttü.

Görgü tanığı yaklaşık 8 kişini ifadesi alındı. Bir görgü tanığı denize girerek olayın tam olarak meydana geldiği noktayı gösterdi.

Tanıkların ifadelerinde, Ender Küçük’ün kadınların üzerine süratle gelmesini, herkesin gördüğünü ve kumsaldan seslenmeler ile uyarıda bulunulmasına karşı, motor sesinden duymamış olabileceğine işaret ettiler.

Elvan için adalet arayan sevenleri, oluşturdukları whatsapp platformunda;

#elvaniçinadaletistiyoruz#

#kazadeğilcinayet#

#elvanfırattaşdöğen#

#suçludışarda#

#enderküçüktutukluyargılansın#

Derken, olayın huhuk nezdinde yeniden ele alınmasında katkı vermeleri için;

@bal_emniyet @erdekmedya @adalet_bakanlik @t24comtr @cnnturk @kucukkayalsmail @gulbintosun @degirmencirfan @halktvcomtr @dogansenturk @medyablok @nazlicelik_ @nevsinmengu @eceuner12 @beril_ozcan @haluklevent @FOXhaber’in mail adreslerini paylaştılar.



Anahtar Kelimeler: Savcılık . yerinde incelemede bulundu
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı